Lionel Messi și Cristiano Ronaldo / Foto: Instagram@cristiano

Lovitură de proporții: după ce au făcut "poza secolului", Messi și Ronaldo pot deveni colegi. Cum ar arăta primul 11

articol scris de Digi Sport
28.11.2022, 08:27
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Lionel Messi (35 de ani) și Cristiano Ronaldo (37 de ani) sunt fotbaliștii care au împărțit lumea fotbalului în două, în ultimii 20 de ani.

Inter Miami vrea să dea lovitura: Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, coechipieri

Cei doi mari rivali, ajunși acum pe final de carieră, ar putea deveni coechipieri, iar aceasta ar reprezenta o adevărată lovitură de imagine.

Potrivit The Times, Inter Miami este foarte aproape să ajungă la un acord cu Leo Messi, iar clubul din SUA, al cărui coproprietar este David Beckham, este încrezător că starul argentinian va semna înțelegerea la finalul Cupei Mondiale din Qatar.

Pe 1 ianuarie, Messi intră în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate semna cu orice formație. Acordul cu gruparea din Miami ar urma să intre în vigoare din vara anului viitor, iar decarul argentinian va deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria MLS.

Presa din Anglia scrie că Inter Miami vrea să dea o lovitură de proporții: Lionel Messi, coleg cu Cristiano Ronaldo. The Sun anunță că cele două superstaruri ar putea împărți vestiarul, din vară.

SunSport a scris recent despre interesul lui David Beckham pentru Cristiano Ronaldo, care este acum liber de contract. Sunt șanse importante ca portughezul să semneze acum pe 6 luni cu o echipă care evoluează în UEFA Champions League, iar din vară să dea curs ofertei venite din partea lui Inter Miami.

În condițiile în care și Sergio Busquets este o țintă pentru Inter Miami, jurnaliștii de la The Sun au făcut și un posibil prim 11 al formației lui David Beckham din sezonul viitor.

  • Cum ar arăta Inter Miami cu Messi și Ronaldo: Callender - Yedlin, Neville, Lowe, Gibbs - Mota, Busquets - Taylor, Messi, Lassiter - Ronaldo

Imagini din "culise" după "poza secolului" cu Leo Messi și Cristiano Ronaldo

Galerie Foto

După deja celebra poză pe care Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Leo Messi (35 de ani) au postat-o pe social media, au apărut noi imagini cu cei doi jucători din "culise".

Fanii au rămas dezamăgiți să afle că nu a existat o întâlnire față în față a celor doi, ci a fost o poză formată din două capturi separate realizate de sponsor.

Chiar și așa, captura va rămâne una pentru istoria fotbalului și a sportului, mai ales în contextul în care publicarea imaginii a fost făcută înainte de Cupa Mondială din Qatar, cea care poate fi ultima pentru ambii "titani".

Jucătorii au discutat despre cel mai important moment pe care l-au trăit la echipele lor naționale.

"Cea mai importantă victorie a mea a fost când oamenii din Argentina m-au aclamat", a spus Leo Messi.

De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo a vorbit și el despre cel mai important succes al carierei la naționala Portugaliei: "Când am câștigat primul trofeu (n.r. Euro 2016)".

Ronaldo, despre Messi: ”Împărţim aceeaşi scenă de 16 ani”

Portughezul a vorbit despre ”omul Messi”. Cristiano a recunoscut că nu este prieten cu Lionel, dar că acest fapt nu-l împiedică să-i poarte un respect deosebit.

”Ca persoană? Împărţim aceeaşi scenă de 16 ani şi am o relaţie grozavă cu el. Nu suntem prieteni, în sensul că nu ne vedem des, nu vorbim la telefon în mod regulat.

Dar el este într-un fel ca un coechipier pentru mine. Respect cu adevărat modul în care a vorbit mereu despre mine.

Până şi soţia lui a avut întotdeauna mult respect faţă de partenera mea, care este şi ea din Argentina. Ce pot să mai spun? Este un tip grozav”, a spus Cristiano. Ronaldo.

Etichete: cristiano ronaldo , lionel messi , inter miami


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă