Virgil van Dijk este jucătorul lui Liverpool din iarna lui 2018 / Foto: Getty Images

Lovitură grea pentru Liverpool! Virgil van Dijk poate rata și finala Campionatului Mondial al Cluburilor

20.12.2019, 10:10
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Liverpool va disputa finala Campionatului Mondial al Cluburilor împotriva celor de la Flamengo, însă "cormoranii"o pot înfrunta pe câștigătoarea Copei Libertadores fără unul dintre jucătorii esențiali.

Virgil van Dijk a ratat semifinala cu Monterey, campioana Americii Centrale și de Nord, câștigată de campioana Europei cu scorul de 2-1. Olandezul nu a putut evolua din cauza unei stări de rău, pe care medicii au tratat-o ca pe o răceală.

Virgil van Dijk poate rata finala Campionatului Mondial al Cluburilor

La acel meci, locul lui Van Dijk a fost luat de căpitanul Jordan Henderson. Se pare că jucătorul de 28 de ani nu a putut termina ultimul antrenament și, foarte probabil, Jurgen Klopp va alege să nu riște și nu îl va utiliza nici în finala cu Flamengo.

Astfel, Virgil van Dijk, cel care s-a clasat pe locul doi în cursa pentru Balonul de Aur din acest an, poate rata unul dintre cele mai importante meciuri ale carierei sale. Meciul dintre Liverpool și Flamengo va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30.

Virgil van Dijk, foarte aproape de a câștiga Balonul de Aur

Lionel Messi a câștigat al șaselea Balon de Aur din carieră la gala France Football, performanță unică în istoria fotbalului. Virgil Van Dijk nu a contestat victoria starului Barcelonei.

Fundașul olandez și-a trecut în palmares Liga Campionilor și Supercupa Europei în acest sezon. Acesta s-a clasat pe locul doi în ancheta France Football, iar Cristiano Ronaldo a completat podiumul: ”Când cineva câștigă Balonul de Aur de șase ori, trebuie să respecți măreția. Am fost aproape, dar am pierdut în fața cuiva mai bun. Am avut un sezon grozav, dar din păcate sunt câțiva jucători ca el, ceea ce e un pic nefiresc”, a spus Van Dijk.

  • 84,65 de milioane de euro a plătit Liverpool în schimbul lui Virgil Van Dijk, la începutul anului 2018.
  • Trei goluri a înscris Liverpool în acest sezon, în 21 de partide pentru Liverpool.

Liverpool a avut nu mai puțin de patru jucători în clasamentul primilor 10 fotbaliști la gala France Football: Alisson (locul 7), Mohamed Salah (locul 5), Sadio Mane (locul 4) și Virgil Van Dijk (locul 2).

Etichete: liverpool , flamengo , campionatul mondial al cluburilor , van dijk , virgil van dijk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Reușita lui Raul Silva îi menține pe olteni în avantaj

Exclusiv Florin Prunea a văzut cum au jucat și ”i-a desființat”: ”Are vagoane în spate, așa aleargă” / ”Ăsta e respect?”

Luis Enrique, replici acide înainte de PSG - Dortmund

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Citeşte şi

Barcelona pregătește marea lovitură: starul de 85.000.000€ al lui Liverpoool! Cum s-a dat de gol jucătorul

Arne Slot ar putea veni la Liverpool ”la pachet” cu un fotbalist dorit de Barcelona

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”