Romelu Lukaku a plâns în momentul în care Eriksen a căzut pe gazon la Euro 2020 / Foto: Profimedia

Lukaku, confesiune emoționantă despre momentul în care Eriksen și-a pierdut cunoștința la Euro 2020

articol scris de Digi Sport
06.10.2021, 18:18
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Christian Eriksen (29 de ani) a fost protagonistul unui moment care a șocat întreagă planetă, atunci când a leșinat pe teren la meciul dintre Danemarca și Finlanda din cadrul Euro 2020.

Din fericire, incidentul pe care Eriksen l-a trăit la Euro 2020 s-a încheiat cu bine, iar fotbalistul a fost stabilizat chiar pe gazon, după care a fost transportat la spital.

Lukaku: "Când am auzit de ceea ce a pățit Eriksen, am plâns"

Romelu Lukaku și Christian Eriksen au fost colegi timp de doi ani la Inter, iar întâmplarea nefericită pe care danezul a suferit-o l-a făcut pe belgian să rămână marcat.

"Mergeam la Sankt Petersburg pentru meciul pe care îl aveam de jucat. Eram în autocar și am auzit ce a pățit. Am început să plâng și nu m-am putut gândi decât la el. Voiam să fac ceva care să-i arate că sunt alături de el și așa i-am dedicat golul. I-am și transmis un mesaj pe telefon și m-am bucurat foarte tare când mi-a răspuns.

Când eram colegi la Inter, am petrecut mai mult timp cu el decât cu soția mea, cu fiul meu, pentru că în Italia ești obligat să stai cu echipa toată ziua. Avea camera chiar lângă a mea și petreceam timp împreună", a spus Lukaku, conform The Sun.

Eriksen, căzut inert pe gazon la Euro 2020

Jucătorul echipei Danemarcei, Christian Eriksen, a leșinat pe teren în timpul partidei pe care reprezentativa țării sa a disputat-o contra Finlandei, la Euro 2020.

În minutul 42 al partidei de la Copenhanga, în timp ce alerga, mijlocașul danez a căzut din picioare și a rămas inert pe gazon. Pe imaginile surprinse de camerele de filmat se vede cum Eriksen zace nemișcat pe teren, cu ochii deschiși.

După 18 minute de resuscitare, Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, iar ulterior totul a revenit la normal, din fericire, și fotbalistul a fost bine. Totuși, oficialii din Serie A nu i-au permis până în acest moment să joace danezului, acesta fiind operat și având un stent la inimă.

Etichete: euro 2020 , danemarca , romelu lukaku , christian eriksen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Reacția lui Florinel Coman, după ce FCSB și-a adjudecat titlul la meciul cu Farul

Citeşte şi

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

MERCATO 2023 | Toate transferurile verii sunt AICI! Joao Felix și Joao Cancelo au semnat cu Barcelona

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”