Manchester United a pierdut duelul cu rivala Manchester City, scor 3-1/ Foto: Getty Images

Video Manchester United - Manchester City 1-3. ”Cetățenii”, cu un picior în finala Cupei Ligii Angliei

07.01.2020, 23:51
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Manchester United și Manchester City se întâlnesc în semifinala Cupei Ligii Angliei, într-un meci care promite spectacol, astăzi, marți, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS/RDS.

Sub ochii legendelor Ryan Giggs şi Wayne Rooney, Manchester United a fost umilită pe Old Trafford de rivala din oraş, în turul semifinalei din Cupa Ligii. Golul meciului a fost cel din care Bernardo Silva a deschis scorul pentru City.

Deținătoare a trofeului, echipa lui Guardiola și-a mai trecut în cont două goluri până la pauză. Rivalii pregătiți de Solkjaer nu au putut decât să reducă din handicap prin Rashford, care are gol marcat în fiecare meci din competiție. Returul pentru calificarea în finala Cupei Ligii va fi pe 29 ianuarie, iar în această seară, în direct la Digi Sport 2, de la ora 22:00, se joacă și cealaltă semifinală, Leicester - Aston Villa.

Echipele de start:

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Jones, Lindelof, Williams, Fred, Andreas, James, Lingard, Rashford, Greenwood

Manchester City: Bravo - Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, De Bruyne, Bernardo, Sterling


Minutul 90+3: Final de meci pe Old Trafford! Manchester City câștigă pe terenul rivalei și pornește cu un avantaj în meciul retur, programat pe data de 29 ianuarie, în direct pe Digi Sport 1.

Minutul 70: GOOOL Manchester United! Greenwood profită de o gafă în defensiva ”cetățenilor”, trimite către Rashford, iar decarul ”diavolilor” nu iartă din interiorul careului.

Minutul 64: Încă o schimbare în tabăra lui Manchester United! Iese Daniel James și intră Angel Gomes.

Minutul 46: S-a reluat jocul pe Old Trafford! Solskjaer l-a scos pe Jesse Lingard, iar în locul său a fost introdus Nemanja Matic.

Minutul 45: Pauză!

Minutul 39: GOOOOOL Manchester City! De Bruyne îl driblează pe Jones în careu, trimite mingea spre poartă, iar De Gea respinge mingea în piciorul lui Pereira, care înscrie în propria poartă.

Minutul 32: GOOOL Manchester City! Bernardo Silva trimite o minge pe poziție viitoare către Mahrez, acesta îl driblează pe De Gea și înscrie în poarta goală.

Minutul 16: GOOOL Manchester City! Bernardo Silva deschide scorul pe terenul rivalei  cu un șut puternic, din afara careului, fără nicio șansă pentru David De Gea.

Minutul 1: Fluier de start pe Old Trafford!

"Diavolii roșii" vor înfrunta echipa pregătită de Pep Guardiola după două meciuri fără victorie, eșecul cu 2-0 în fața celor de la Arsenal și remiza "albă" în compania celor de la Wolves. Formația lui Ole Gunnar Solskjaer a pierdut doar două meciuri în ultimele 10 partide și a obținut șase victorii.

Manchester City a înregistrat tot două înfrângeri în ultimele 10 jocuri, însă toate celelalte opt partide au fost victorii.

Manchester United s-a impus cu 2-1 în ultima confruntare directă

Manchester United a trecut, la scor de neprezentare, 3-0, de Colchester, în timp ce Manchester City s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Oxford United.

În ultimele cinci întâlniri directe, "cetățenii" au câștigat de trei ori, în timp ce echipa de pe Old Trafford a câștigat s-a impus de două ori.

Cele două formații au disputat o partidă chiar în urmă cu o lună, pe 7 decembrie, în care United a câștigat, în deplasare, cu 2-1.

 

Etichete: manchester city , manchester united , pep guardiola , manchester , cupa ligii angliei , ole gunnar solksjaer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Leo Messi a mers la șefii lui Inter Miami și le-a cerut să transfere un nou star

Video După 25 de mintue de coșmar, Sabalenka a revenit spectaculos și s-a calificat în finală

Postecoglou nici nu vrea să audă de Drăgușin! Varianta surpriză pregătită pentru apărarea lui Spurs

Citeşte şi

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

Starul lui Man. United ”arăta ca o felină care mâncase din mâna ei”

PEROZ61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF