Marin Condescu, fost președinte al Consiliului de Administrație de la Pandurii Târgu Jiu / Foto: Sport Pictures

Foto Marin Condescu îl acuză din nou pe Narcis Răducan că a dus Pandurii spre faliment. Documente contabile

articol scris de Digi Sport
29.01.2022, 13:08
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Marin Condescu, fost președinte al Consiliului de Administrație de la Pandurii Târgu Jiu, a declanșat un scandal de proporții, după ce i-a acuzat pe Edi Iordănescu şi Narcis Răducan că au prejudiciat clubul.

Marin Condescu: "Narcis Răducan a primit sume de neimaginat"

Astăzi, Marin Condescu a prezentat un document în care este menționată suma primită de către Narcis Răducan în perioada iunie 2015 – octombrie, când a fost președinte la Pandurii.

Narcis Răducan a primit peste 99.000 de euro de la Pandurii, înainte de intrarea în insolvență a clubului.

Marin Condescu i-a acuzat pe Edi Iordănescu și Narcis Răducan că au cerut falimentul clubului, precum și plata unor sume de bani care nu li s-ar cuveni.

Comunicatul lui Marin Condescu / Foto: Digi Sport

“După cum se poate observa, au fost ridicați sau transferați într-o singură zi, pentru o singură persoană, sume de neimaginat având în vedere condițiile financiare ale clubului. Jucătorii de fotbal ai clubului și salariații aveau restanțe salariale de 6-8 luni, comisiile FRF acordând licența sub condiția achitării lor până în luna octombrie.

Fac precizarea că Narcis Răducan, la intrarea în insolvență, a refuzat să predea gestiunea. Toate datele financiar contabile nu au fost recunoscute de administratorul judiciar. Din datele prezentate există posibilitatea ca veniturile să fie dublate, existând transferuri bancare directe din contul clubului și state de plată.

Sumele primite de domnul Narcis Răducan au la bază transferuri bancare directe din contul clubului în contul personal”, a spus Marin Condescu, într-un comunicat.

Marin Condescu: "Activitatea lui Narcis Răducan a dus clubul spre faliment"

Edi Iordănescu a fost antrenor la Pandurii Târgu Jiu între 2014 și 2016. Narcis Răducan a fost președinte la Pandurii Târgu Jiu între iunie 2015 şi octombrie 2016.

În perioada în care au activat cei doi la club, Pandurii a încheiat sezonul 2015-2016 pe locul 3 în Liga 1 și s-a calificat în preliminariile Europa League.

Activitatea pe care a avut-o domnul Răducan a dus spre faliment. La sfârșitul anului 2016, comisiile Federației au sancționat clubul pentru neplata salariilor jucătorilor. Nu este doar vina lui Narcis Răducan. Dar este o activitate managerială pe care nu o pun eu la îndoială, ci persoanele care au fost atunci.

Faptul că domnul Răducan a încasat acei bani, iar jucătorii n-au primit niciun ban, e o faptă morală incorectă. Am reușit să recuperăm acești bani, și, începând cu octombrie 2021, am plătit peste o sută de jucători, bugetul statului. Dacă nu plătim toate datoriile, până pe 31 martie, se poate discuta de intrarea în faliment a clubului", a spus Marin Condescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Răspunsul lui Narcis Răducan pentru Marin Condescu

Narcis Răducan a negat toate acuzațiile și a precizat că salariul său la Pandurii Târgu Jiu a fost de 8.500 de euro lunar.

"Cea mai mare problemă a fost că m-a întrebat soția unde e diferența de bani. Auzi, 30.000 de euro, cât are Tănase la FCSB! Serios, trebuie să vorbim și de credibilitatea celui care face aceste acuzații.

Sunt multe semne de întrebare. Dacă vrei, îți spun în premieră, 8.500 de euro era salariul. Nu e un salariu mic, dar era în concordanță cu performanța obținută, locul 3, cupele europene. Existau și multe bonusuri de performanță pe care le-am îndeplinit cu ajutorul lui Edi și al echipei.

Erau la final de sezon, eu nu luam prime de joc. Este exclus și probabil e vorba de lei, nu de euro, un detaliu mic. E vorba de mine, problema nu a fost mare decât în discuțiile cu soția", a spus Narcis Răducan la Digi Sport Special.

Etichete: pandurii , narcis raducan , edi iordanescu , pandurii targu jiu , condescu , marin condescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul

Mesajul emoționant al lui Edi Iordănescu, după ce Moruțan s-a accidentat grav și va rata EURO

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”