Marius Șumudică și Denis Alibec au luat titlul cu Astra / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Marius Șumudică este dispus să facă orice pentru Denis Alibec: "Renunț la salariu pentru el!" Reacția atacantului

16.12.2019, 12:07
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a fost în direct, prin telefon, la Digi Sport Matinal. Tehnicianul român a vorbit despre relțaia specială pe care o are cu Denis Alibec (28 de ani), cel pe care l-a pregătit în perioada în care se afla pe banca tehnică a Astrei. Șumudică a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului și și-a exprimat dorința de a lucra din nou alături de el. 

"Relația mea cu Denis este una specială, este ca și copilul meu, îl apreciez în continuare, îl mai trag și de urechi câteodată, chiar mă bucur foarte mult de realizările lui, eram unul dintre cei care a fost alături de el în perioada mai nefastă. Pentru mine este unul din top 3 jucători pe care i-am antrernat în viața mea și am antrenat mulți fotbaliști, este un băiat special, este numărul 1 din România, nu are rival", au fost cuvintele lui Marius Șumudică. 

Întrebat dacă l-ar transfera pe Alibec la Gaziantep, antrenorul a explicat: "Eu mi l-am dorit mereu, dar eu antrenez o echipă mică, cu un potențial redus în ceea ce privește transferurile, așa ceva nu cred că se poate realiza. Eu sunt convins că am câștiga foarte mult de pe urma lui, eu chiar aș renunța la salariul meu ca să îl putem lua".

Chiar înainte de intervenția telefonică a lui Marius Șumudică, Denis Alibec a fost întrebat ce ar spune dacă antrenorul român ar încerca să îl ia, alături de el, în Turcia. "Păi să mă ia odată!" au fost cuvintele categorice ale atacantului. 

Marius Șumudică: "Denis Alibec este trecut pe buletinul meu"

Antrenorul de 48 de ani a povestit un moment în care s-a întâlnit cu un jurnalist turc, care l-a întrebat de fotbalistul de la Astra. 

"Eram la Istanbul și m-am întâlnit cu un moderator de televiziune din Turcia și m-a întrebat, prima dată ce mai face Alibec. Este unul dintre cei mai buni jucători din Europa, așa a zis. Jurnalistului îi plăcea foarte mult de Salzburg și a zis că i-ar plăcea să îl vadă pe Alibec acolo. 'Crezi că poate să joace la Salzburg?', l-am întrebat. Știa tot, a fost un moment foarte frumos pentru mine când vorbea de el.

L-aș lua mâine, dar cu domnul Niculae este foarte greu să negociezi. Am vrut să îl iau, am făcut o ofertă, dar nu a fost acceptată de Astra. Îi doresc să ajungă la o echipă mai mare decât Gaziantep" a mai zis Șumudică pentru Digi Sport.

"Eu am un băiat al meu biologic vorbind, face parte din staff-ul meu, dar și Denis e trecut pe buletinul meu, sunt foarte mulți pe care i-am ajutat, nu pot face un top. Denis va rămâne în inima mea întotdeauna și baftă multă îi doresc", a spus, în încheiere, tehnicianul care activează în Turcia.

Etichete: astra , turcia , marius sumudica , denis alibec , alibec , sumudica , gaziantep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii își joacă una dintre ultimele șanse la salvare

Video ”Un moment foarte rar”! Gesturile făcute de Mohamed Salah la adresa lui Jurgen Klopp în West Ham - Liverpool

Citeşte şi

”Păi de ce să te schimbi, mă?”. Ciprian Marica știe de ce Dan Șucu ezită să-l numească antrenor pe Marius Șumudică

Gigi Becali, numit ”antrenorul anului”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale