Marius Șumudică a revenit la echipa saudită Al-Shabab / Foto: Twitter Al-Shabab

Exclusiv Marius Șumudică, prima reacție după ce a semnat cu Al-Shabab. Care sunt obiectivele antrenorului

articol scris de Digi Sport
23.03.2022, 22:28
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Marius Șumudică (51 de ani) este noul antrenor al echipei saudite Al-Shabab, pe care a mai antrenat-o în sezonul 2018-2019.

Marius Șumudică: "Este un contract foarte bun, peste cel din Turcia"

Al-Shabab, ocupanta locului patru în campionatul Arabiei Saudite, l-a demis astăzi pe antrenorul brazilian Pericles Chamusca (56 de ani).

Marius Șumudică era liber de contract din 7 februarie, după despărțirea de gruparea turcă Yeni Malatyaspor.

Șumudică a semnat un contract cu Al-Shabab până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire pentru sezonul 2022-2023.

În direct la Digi Sport, Marius Șumudică a anunțat care sunt obiectivele sale la Al-Shabab, echipă care joacă și în grupele Ligii Campionilor Asiei.

"Am vrut să stau până la vară, să mă odihnesc. De aceea am și acceptat să vin colaborator la Digi. Dar a venit această ofertă, pe care nu puteam să o refuz. E o echipă mare din Arabia Saudită, care joacă în Liga Campionilor Asiei, peste două săptămâni. Este calificată în semifinalele Cupei Regelui și pe locul patru în campionat, cu șanse mari de a prinde locul trei, care duce iar în Champions League.

Este o echipă bună. Numai când zic Banega (n.r. – Ever Banega, fost jucător la Valencia, Sevilla, Inter) îți dai seama cu cine te duci să lucrezi. Este o mândrie pentru mine, oamenii au avut încredere în mine. Cred că am fost singurul antrenor, în ultimii cinci ani, care a rezistat la Shabab un an de zile pe bancă.

Mâine voi călători, am semnat contractul și l-am trimis. Am semnat pe două luni, cu opțiune pentru un an de zile. Este un contract foarte bun, peste Turcia.

Îmi propun să fac mai mult decât ce a făcut cel dinaintea mea. Cel mai important este să mă calific mai departe în Champions League. Vom avea șase meciuri, cu o echipă din Irak, cu Mumbai City din India și cu Al-Jazira din Emiratele Arabe.

Mai sunt cinci etape din campionat. În proporție de 80%, Al-Ittihad are șanse să ia campionatul. Dar Al-Hilal traversează o perioadă foarte bună. Mi-aș dori să mă întâlnesc în finala Cupei cu echipa lui Cosmin Contra, dar va fi foarte greu cu Al-Hilal", a spus Marius Șumudică la Digi Sport Special.

După 25 de etape din campionatul Arabiei Saudite, Al-Shabab ocupă locul 4, cu 47 de puncte, la 13 puncte de liderul Al-Ittihad, echipa pregătită de către Cosmin Contra.

Foto: flashscore.ro

În Liga Campionilor Asiei, Al-Shabab este în grupa B, alături de Al-Jazira (Emiratele Arabe Unite), Mumbai City (India) și Al-Quwa Al-Jawiya (Irak). Primele meciuri se vor juca pe 7 aprilie.

  • Marius Șumudică a mai pregătit-o pe Al-Shabab în sezonul 2018-2019. Atunci, echipa s-a clasat pe locul cinci în campionat. În 32 de meciuri, a înregistrat 16 victorii, nouă remize și șapte înfrângeri.

Etichete: marius sumudica , antrenor , arabia saudita , sumudica , al shabab


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

Anunț din interior! Ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce în ultimele 4 meciuri a fost uitat pe bancă

Liverpool s-a săturat! L-a scos la vânzare pe Mohamed Salah și i-a setat prețul

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Citeşte şi

”Păi de ce să te schimbi, mă?”. Ciprian Marica știe de ce Dan Șucu ezită să-l numească antrenor pe Marius Șumudică

Gigi Becali, numit ”antrenorul anului”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”