Virgil van Dijk a cucerit Cupa Ligii cu Liverpool / Foto: Profimedia

Mesajul războinic al lui Virgil van Dijk, după ce Liverpool a cucerit Cupa Ligii Angliei

articol scris de Digi Sport
25.02.2024, 21:04
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Liverpool a câștigat Cupa Ligii Angliei, după ce a învins-o în finala competiției pe Chelsea, scor 1-0. 

Singurul gol al partidei a fost înscris de către olandezul Virgil van Dijk, în minutul 118. Astfel, ”Cormoranii” au câștigat pentru a zecea oară trofeul. 

Virgil van Dijk a transmis că vrea să câștige mai multe trofee, după ce Liverpool a cucerit Cupa Ligii Angliei

La final, după ce a fost eroul lui Liverpool, Virgil van Dijk a oferit prima reacție. Fundașul speră ca acesta să nu fie ultimul trofeu al sezonului. ”Cormoranii” se mai luptă pentru Cupa Angliei, Premier League și Europa League.

"Uimitor, o seară uimitoare. Ne-am făcut treaba, sunt mândru de echipă. Kelleher este de clasă mondială, iar astăzi a arătat din nou. Este un portar bun, ceea ce avem nevoie la un club ca Liverpool.

Când ești mai tânăr și primești o oportunitate, trebuie să o apuci cu ambele mâini. Tinerii ar trebui să folosească acest lucru pentru a da un impuls, și sunt sigur că o vor face, ar trebui să continue să facă presiuni pentru a se apropia de prima echipă și să facă parte din echipă. 

Nu vreau să vorbesc prea mult, dar sper să mai câștigăm câteva trofee. Discuțiile despre faptul că este ultimul sezon al lui Klopp nu vin din interiorul echipei, ci din exterior.", a declarat Virgil van Dijk, citat de The Independent.

VIDEO cu rezumatul partidei Chelsea - Liverpool 0-1:

Mauricio Pochettino, dărâmat după ce Chelsea a pierdut finala Cupei Ligii

La scurt timp după partida de pe Wembley, Mauricio Pochettino a oferit prima reacție. Tehnicianul argentinian s-a declarat dezamăgit de rezultatul final și a transmis ce le-a transmis elevilor săi. 

”Sunt profesioniști. Sunt foarte competitivi și acum trebuie să mergem înainte. Au nevoie să simtă durerea. Nimic din ce-mi poți spune nu mă poate face să mă simt mai bine. Nimic. Au nevoie să simtă durerea ca noi.

Trebuie să ne îmbunătățim și să concuram la acest nivel împotriva unei echipe care concurează pentru lucruri mari în ultimii opt ani. Emoțiile mele sunt la fel ca ale jucătorilor. Sunt atât de dezamăgit, este atât de dureros. 

În fotbal este întotdeauna despre a avea ocazia. Când ajungi în finală, dar după când nu obții ceea ce îți dorești, tot efortul după șapte sau opt luni este atât de mare. Este dureros, dar suntem competitivi”, a spus Pochettino, citat de Football London.

Etichete: chelsea , liverpool , cupa ligii angliei , virgil van dijk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”A zis că dacă-i dau 20.000, vine la noi. Îi dau!” Gigi Becali pregătește primul transfer la FCSB

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Video Un copil s-a dus ”glonț” la Florinel Coman, iar gestul ”perlei” FCSB-ului i-a adus o ”avalanșă” de critici

Video FCSB - CFR Cluj 0-1. Foarfeca lui Otele a decis meciul la care "roș-albaștrii" au fost încoronați campioni

Citeşte şi

Chelsea a pus ochii pe un campion mondial și vrea să îl aducă în vară

Oficial A semnat și a revenit la Liverpool, după numai un an!

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Varga anunță transferuri pe bandă rulantă și o echipă stelară! I-a transmis lui Gigi Becali că a început „războiul” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”