Mircea Lucescu / Foto: Getty Images

Mircea Lucescu, amical de lux împotriva fostei sale echipe, Inter Milano! De ce nu vor fi spectatori pe stadion

articol scris de Digi Sport
12.08.2021, 08:53
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Mircea Lucescu (76 de ani) a antrenat nu mai puțin de 12 echipe de club în lunga sa carieră de antrenor, românul fiind în prezent tehnicianul lui Dinamo Kiev.

Echipa din Ucraina urmează să desfășoare un amical de lux sâmbătă contra celor de la Inter Milano, echipă pe care "Il Luce" a pregătit-o în urmă cu aproximativ 22 de ani.

Mircea Lucescu, amical împotriva fostei sale echipe, Inter Milano

La Monza, pe U-Power Stadium, campioana Ucrainei o va întâlni pe cea a Italiei, într-un meci de pregătire. Partida se va desfășura fără spectatori, întrucât Inter trece printr-o perioadă foarte dificilă. După transferul lui Lukaku, fanii nerazzuri au pornit un război împotriva conducerii chineze, căreia îi cer să vândă clubul și să plece. 

Fan Inter din copilărie, Lucescu a avut oportunitatea să antreneze marea echipă italiană în sezonul 1998/1999, venind în locul lui Luigi Simoni. Românul nu a stat decât câteva luni pe banca interistă, fiind la rândul său înlocuit de Marcelo Lippi.

Mircea Lucescu, dezvăluiri inedite despre Inter: "Am luat palme la un meci!" Cum putea câștiga Liga Campionilor

Marele antrenor român a dezvăluit pentru FCInterNews.it, că a fost fan al grupării nerazzurre de mic și că a avut și de suferit din acest motiv. 

“Prima mea amintire legată de Inter este din copilărie. Când eram puștan am vrut să merg la un meci ca să văd Interul jucând cu Steaua. Am luat și câteva scatoalce deoarece am vrut să intru pe stadion fără să plătesc bilet,” a spus Il Luce. 

El a dezvăluit că Inter l-a dorit ca antrenor încă de pe vremea când era antrenor la Brescia, dar președintele de atunci, Corioni, nu a vrut să-l lase să plece. Apoi, Massimo Moratti l-a convins să vină pentru a scoate echipa din impas în sezonul 1998/1999.

“Am început bine. Pe teren propriu am marcat 25 de goluri în câteva partide. Era o echipă fantastică din punct de vedere ofensiv, dar cu probleme în apărare. Eu l-am înlocuit pe Gigi Simoni, cel care fusese desemnat antrenorul anului în Italia.

Iar presa nu a fost de partea mea. Apoi, mulți jucători erau la final de contract și aveau pretenții. Și am am avut ghinion cu accidentările. Iar în februarie a venit anunțul că Marcelo Lippi va prelua echipa din vară, ceea ce nu m-a ajutat deloc, ” a explicat tehnicianul de 74 de ani. 

Etichete: inter , mircea lucescu , inter milano , dinamo kiev


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Citeşte şi

Italienii au reacționat, după ce s-a aflat ce propunere a primit Cristi Chivu de la o cvadruplă câștigătoare UCL

Exclusiv ”Șucu insistă”. Rapid pregătește marea lovitură a verii: Mircea Lucescu

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”