Mircea Lucescu / Foto: Getty Images

Mircea Lucescu, atacat din nou de cei de la Șahtior: ”Este interesat doar de propriul său ego!”

articol scris de Digi Sport
04.01.2021, 08:02
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Mircea Lucescu a acceptat să preia în vară pe Dinamo Kiev, spre surpriza uriașă a celor de la Șahtior, echipă la care antrenorul român a scris istorie.

Iar gruparea ”minerilor” nu și-a ascuns dezamăgirea față de decizia lui Il Luce pe care o consideră o mare trădare.

Sergiy Palkin, directorul executiv al formației din Donețk, care a lucrat alături de Lucescu, a dat un interviu în care a declarat că nu mai vrea să-i rostească numele românului.

“Voi răspunde pentru ultima dată la întrebarea despre Mircea Lucescu. Asta după ce am auzit că se vehiculează ideea că Șahtior nu a vrut ca Lucescu să vină la Dinamo Kiev, dar iată ce bine îi merge acum clubului patronat de Igor Surkis.

”Am vorbit cu Surkis despre Mircea Lucescu”

Înainte ca Surkis să-l abordeze pe Lucescu, am stat de vorbă cu el. I-am spus că Lucescu este un antrenor foarte bun, că va fi un atu pentru Dinamo Kiev.

Și am avut dreptate. Dinamo a ajuns în grupele UEFA Champions League, unde nu mai ajunsese de câțiva ani. A adus un antrenor care a produs rezultate, care a creat competiție în Ucraina, ceea ce e important și pentru noi, vrem să avem adversari puternici.

Când l-am criticat pe Lucescu am făcut-o din cauza unor considerente personale. El nu pune preț pe relațiile cu oamenii, ci este interesat doar propriul său ego.

Cred că e singurul antrenor care, după 12 ani petrecuți la un club, se duce la marea rivală. Din câte știu, nu s-a mai întâmplat așa ceva în istoria fotbalului,” a explicat Palkin în presa din Ucraina.

Performanțele lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Cu Lucescu la conducere în acest sezon, Dinamo Kiev a câștigat Supercupa Ucrainei în fața lui Șahtior, scor 3-1, și s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, unde a încheiat pe locul 3 o grupă din care au mai făcut partea Barcelona, Juventus și Ferencvaros.

  • 1 este locul ocupat de Dinamo Kiev în Ucraina, cu 30 de puncte, la o lungime în fața rivalei Șahtior.
  • Club Brugge este echipa pe care Dinamo Kiev o va întâlni în 16-imile Europa League, la data de 18 și 25 februarie 2021.

Etichete: mircea lucescu , mircea lucescu sahtior , mircea lucescu dinamo kiev


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Exclusiv ”Îl doriți pe Mircea Lucescu la Rapid?”. Victor Angelescu a dat răspunsul imediat

Exclusiv ”Șucu insistă”. Rapid pregătește marea lovitură a verii: Mircea Lucescu

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă