Jurgen Klopp / Foto: Profimedia

Motivul pentru care Jurgen Klopp a refuzat să fie selecționerul Germaniei + Mesaj pentru Julian Nagelsmann

articol scris de Digi Sport
20.09.2023, 11:37
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Jurgen Klopp (56 ani) a refuzat oferta primită din partea Federaţiei Germană de Fotbal (DFB). Nemții s-au reorientat rapid și au ajuns la o înțelegere cu Julian Nagelsmann (36 ani).

Jurgen Klopp a explicat de ce a refuzat oferta Federației Germane de Fotbal

Jurgen Klopp se află sub contract cu Liverpool până pe 30 iunie 2026 și vrea să își ducă înțelegerea la final, motiv pentru care a spus "pas" propunerii germanilor. Antrenorul consideră că este "dator" față de gruparea din Premier League, alături de care a câștigat titlul, Cupa Angliei și trofeul UEFA Champions League. 

"În momentul de față, construim Liverpool 2.0. Vrem să avem un joc ofensiv foarte bun. Am datoria să fiu loial față de Liverpool. Inima mea aparține echipei.

Nu poți să faci ultimii 8 ani să dispară pur și simplu. Am semnat un contract aici până în 2026 și, din câte îmi amintesc, nu am fost legat de mâini sau picioare. A fost decizia mea", a declarat Jurgen Klopp, citat de Bild.

Nemții l-au ales pe Julian Nagelsmann, care ar fi făcut un efort uriaș pentru a deveni selecționerul DFB. Potrivit sursei citate, antrenorul ar urma să renunțe la 16 milioane de euro și să aibă un salariu de doar 4 milioane de euro.

"Cred că Julian este o soluție foarte bună pentru postul de selecționer. Aș fi foarte fericit dacă lucrurile vor rămâne așa. Are o idee clară despre fotbal.

Ultimul lucru care m-ar putea deranja este faptul că nu are 50, 60 sau 70 de ani. Mereu este această problemă în fotbal, dar nu contează!", a mai spus Klopp.

Campioana mondială din 2014 a disputat doar meciuri de verificare în ultimele luni, pentru că este gazda turneului final al Campionatului European din vara anului viitor.

Ce ofertă i-au făcut nemții lui Jurgen Klopp 

Hansi Flick a fost demis la o zi după înfrângerea cu 1-4 suferită în meciul amical cu Japonia. Nemții nu au pierdut timpul și au început căutările pentru un nou selecționer.

Jurgen Klopp (56 ani) era unul dintre favoriții germanilor, însă antrenorul lui Liverpool nu este interesat de ofertă. ”Jurgen are un contract pe termen lung cu Liverpool și nu este disponibil pentru funcția de antrenor”, a declarat Marc Kosicke, agentul lui Klopp, citat de Mundo Deportivo.

De menționat este faptul că nemții nu au vrut să îl îndepărteze pe Klopp de pe banca echipei. Aceștia au fost dispuși să îi facă o ofertă inedită, prin care ar fi urmat să fie selecționer și antrenor, în același timp.

Etichete: germania , jurgen klopp , julian nagelsmann


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a făcut o afacere profitabilă filmându-se în timp ce își castra victimele

Creierul din spatele unui grup care se ocupa cu modificări corporale extreme și care distribuia pe internet imaginile cu oameni castrați sau mutilați a fost condamnat la închisoare pe viață și își va petrece cel puțin următorii 22 de ani după gratii, scrie Sky News.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Atacant pentru FCSB? L-a refuzat pe Gigi Becali, dar acum s-a răzgândit și ar accepta transferul

Dinamo, avertizată de Ionuț Lupescu după ce a ajuns la baraj: ”Să nu ne bucurăm prea devreme”

A fost stabilită ordinea de disputare a jocurilor de baraj pentru Liga 1

S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare

Citeşte şi

Aston Villa - Liverpool, LIVE VIDEO, de la 22:00, Digi Sport 1. Duel important pentru locurile de Champions League

Regretul lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a ieșit din lupta la titlu

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Gigi Becali, cu călugării la meciul cu CFR Cluj de pe Arena Națională citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM "Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”