Mircea Lucescu / Foto: Profimedia Images

Motivul pentru care Mircea Lucescu nu va fi demis de Dinamo Kiev, indiferent de rezultate

articol scris de Digi Sport
28.09.2023, 18:09
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Mircea Lucescu (78 de ani) nu a reușit să o califice pe Dinamo Kiev în grupele unei competiții europene, iar, recent, echipa antrenorului român a fost eliminată și din Cupa Ucrainei.

Presa din Ucraina a anunțat de ce Mircea Lucescu nu va fi demis de Dinamo Kiev

Dinamo Kiev a ratat un nou obiectiv, după ce a pierdut cu Obolon, scor 0-1, în Cupa Ucrainei. În ciuda acestui eșec, cei din conducerea clubului îi acordă un nou vot de încredere antrenorului român. 

Presa ucraineană anunță că înțelegerea dintre Mircea Lucescu și Dinamo Kiev este scadentă la finalul sezonului actual, iar șefii echipei își doresc ca antrenorul să își ducă înțelegerea la final, indiferent de rezultate.

”Pentru Ihor Surkis, Lucescu a devenit aproape ca un monument al vieții sale. Mai ales acum, în condițiile politice și economice foarte dificile.

Pe lângă experiența și talentul său, Lucescu are o capacitate genială nu numai de a găsi un limbaj comun cu proprietarii cluburilor, dar și într-o anumită măsură de a-i face să ”danseze” alături de el.

Așadar, oricât de mult s-a revolta suporterii, aproape sigur că Mircea Lucescu va fi la cârma echipei până la finalul actualului sezon”, au anunțat jurnaliștii de la sport.ua.com.

Mircea Lucescu a discutat cu Gigi Becali

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a recunoscut că a fost ofertat de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani) să vină la formația bucureșteană.  

Concret, ”omul cu banii” de la FCSB l-ar fi ofertat pe ”Il Luce” în anul 2019 să preia FCSB și să aducă titlul de campioană la această formație, după 4 ani de ”secetă” (la acea vreme, s-au împlinit 4 ani de când ”roș-albaștrii” nu au reușit să triumfe în SuperLigă - din 2015). 

”Am discutat cu el. M-a rugat să mă duc fiindcă nu mai era nimeni pe lângă echipă, să vorbesc cu jucătorii, dar nu s-a pus problema… Eu îl respect foarte mult pe el şi el mă respectă foarte mult pe mine. Niciodată nu am refuzat un sfat. Cine mi-a cerut, am fost prezent. Am considerat că am această datorie ca experienţa mea să servescă cuiva.

El ar fi vrut să merg. Nici eu nu puteam să spun nu în acea perioadă, Dinamo nu mai exista, eram aici acasă, dar când am văzut reacţia presei şi a unora dintre suporteri, am renunţat. Lumea nu înţelege că se poate trece de la o echipă la alta, rămânând acelaşi om corect, iar rivalitatea sportivă nu înseamnă o luptă incorectă.

Rivalitatea sportivă aduce beneficii foarte mari. Stările sentimentale le stimulăm. De ce vin oamenii la stadion? Pentru că sunt reacţii extraordinare, pe care nu le pot avea acasă cu soţia sau cu copiii”, a spus antrenorul lui Dinamo Kiev, într-o inetrvenție la PlaySport

Etichete: mircea lucescu , dinamo kiev


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Transfer definitiv pentru Ionuț Radu! Anunțul venit din Italia

”Nu trebuie să le fie rușine! Nu am ce să le fac”. Cu ce se ocupă copiii unui fost mare internațional român

Video Gheorghe Hagi și Dan Petrescu, primul duel după conflictul de anul trecut. ”Există mereu miză”

FC Botoșani vrea un jucător de la FCSB: ”S-a învățat cu 12-15.000 de euro”

Citeşte şi

Exclusiv Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Răzvan Lucescu și PAOK au ajuns la o victorie distanță de titlu în Grecia

Foto Antrenorul FCSB-ului, invitat-surpriză la meciul lui PAOK

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”