Nicolae Badea, fost acționar la Dinamo / Foto: Sport Pictures

News Alert Nicolae Badea, trimis în judecată de DNA. De ce este acuzat fostul președinte al lui Dinamo

articol scris de Digi Sport
18.11.2021, 14:53
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Nicolae Badea, fostul președinte al lui Dinamo, se pare că a fost trimis în judecată de către DNA. 

Reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție au remis joi un comunicat, legat de acest caz, dar nu au menționat numele fostului oficial al roș-albilor.

Nicolae Badea, trimis în judecată de DNA. ”Ar fi depus documente false!”

Potrivit celor de la G4Media este vorba chiar despre Nicolae Badea, patronul Computerland și fostul șef din ”Ștefan cel Mare”. Totul, într-un dosar de fraudare a fondurilor europene.

DNA îl acuză pe Badea, potrivit aceleiași surse, că, în calitate de reprezentant legal al unei asociații beneficiare a unui contract cu finanțare europeană, ”ar fi depus la Autoritatea de Management, în perioada ianuarie 2010 –octombrie 2013, mai multe documente false, pe baza cărora ar fi obținut pe nedrept suma de 206.089 lei”.

În plus, DNA a dezvăluit și proiectul în care ar fi fost implicat Badea.

”Sumele de bani ar fi fost obținute în cadrul proiectului 'Crearea rețelei de dezvoltare rurală ”CAIR” (Centre de Asistență și Informare Rurală)”, mai acuză procurorii anticorupție.

Nicolae Badea colaborează cu administratorul judiciar de la Dinamo. “Sumele oferite sunt importante”

Răzvan Zăvăleanuadministrator judiciar la Dinamo, a anunțat la DigiSport că are o relație de colaborare cu Nicolae Badea, fostul acționar al "roș-albilor", care a contribuit cu sume importante, în contextul insolvenței clubului.

Computerland, firma lui Nicolae Badea, este sponsor la Dinamo până cel puţin în vara anului 2022. În plus, Badea este membru Elite în Programul DDB.

Nicolae Badea a fost acţionar la Dinamo din 1998 până în 2013.

Recent, Ionuț Lupescu a criticat implicarea lui Nicolae Badea în noul proiect de la Dinamo și a susținut că fanii din Programul DDB urmează indicațiile lui Badea.

"Pot vorbi despre relația directă a lui Nicolae Badea cu noi. Singurele discuții pe care le avem cu domnul Badea sunt despre cum mai poate ajuta clubul. În niciun caz nu vorbim despre o interferență în actul executiv sau în treaba administratorului judiciar.

Domnul Badea e foarte apropiat sufletește, ne-a ajutat foarte mult. Inclusiv cu contribuții personale sau ale companiilor la care este acționar... sau punându-ne în legătură cu diverse persoane care puteau să ajute clubul.

Nu vorbesc niciodată despre cifre, fac parte din bucătăria internă a clubului. Ceea ce pot să spun e că sumele oferite (n.r. – de către Nicolae Badea) sunt importante. De ordinul zecilor de mii de euro, poate chiar mai mult. Evident, toți banii sunt în baza unor contracte, nu sunt plăți care se fac pe sub masă sau cash", a spus Răzvan Zăvăleanu la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: nicolae badea , dna , nicolae badea dinamo , nicolae badea dna


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Dănuț Lupu a semnat, la doar o săptămână de la ieșirea din închisoare!

Dănuț Lupu, așteptat la muncă, după ieșirea din închisoare: ”Am făcut un demers de a-l angaja”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă