Lionel Messi în tricoul celor de la PSG / Foto: Profimedia

"Nu face asta, Leo!" O celebră publicație a aflat cu cine vrea să semneze Messi

articol scris de Digi Sport
12.05.2023, 08:46
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Sancţiunea lui Lionel Messi (35 de ani) pentru escapada sa în Arabia Saudită a luat sfârşit odată cu revenirea la antrenamente, luni, a starului argentinian, a anunţat clubul PSG.

Ce scriu jurnaliștii de la GOAL despre posibila plecare a lui Leo Messi la Al-Hilal

Zilele starului argentinian la gruparea pariziană sunt, însă, numărate. La finalul acestui sezon, "Puricele" își încheie contractul cu campioana Franței și nu și-l va prelungi, deși oferta este în continuare valabilă.

Recent, s-a scris că argentinianul a luat deja o hotărâre, iar, din următorul sezon, va îmbrăca echipamentul lui Al-Hilal. Jorge Messi, tatăl și agentul fotbalistului, a avut o reacție vehementă după ce s-a spus că starul argentinian a ajuns la un acord cu gruparea saudită.

Celebra publicație GOAL a publicat un material cu titlul "Nu face asta, Leo! Transferul în Arabia Saudită ar demonstra că Messi este motivat în primul rând de bani".

Sursa citată consideră că Leo Messi este cel mai bun fotbalist din toate timpurile și că acesta mai are multe de oferit pe teren.

"Campionul mondial nu a luat încă o decizie în privința viitorului său, dar simpul fapt că ia în considerare varianta Al-Hilal este înfiorător. Messi va aștepta finalul sezonului, însă un transfer în Arabia Saudită nu este exclus (...). Pe plan sportiv, acest transfer ar avea foarte puțin sens.

Messi râvnește de mult timp pentru a 5-a coroană în Champions League. În ultimii ani, a anunțat, în repetate rânduri, că mai are o singură dorință la nivel de club. E clar că mai are multe de oferit, lucru subliniat și de performanța superbă de la Cupa Mondială 2022.

Deci scenariul ca Messi să i se alăture lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, unde să aibă o retragere de lux, nu pare în regulă, chiar dacă doar din punct de vedere strict spoortiv.

Messi este fără îndoială GOAT-ul din fotbal. Nimeni nu a avut asemenea performanțe la nivel înalt, pe o asemenea perioadă lungă de timp. A stabilit recorduri care nu vor fi doborâte niciodată și a redefinit percepția noastră asupra a ceea ce este posibil pe terenul de fotbal.", mai scrie sursa citată.

Antonela Roccuzzo insistă ca Leo Messi să revină la FC Barcelona

Galerie Foto

Leo Messi (35 de ani) ajunge la final de contract cu PSG în această vară, după doi ani petrecuți la gruparea pariziană.

Campionul mondial se află în conflict cu șefii clubului parizian, după ce a fost suspendat pentru că a mers în Arabia Saudită, deși nu a primit acceptul grupării de la Paris.

Arabii de la Al-Hilal i-au făcut o propunere de nerefuzat lui Messi, în timpul vizitei din această săptămână: un salariu de 400 de milioane de euro pe an!

Pe de altă parte, Antonela Roccuzzo insistă ca starul argentinian să mai evolueze un an la echipa sa de suflet, FC Barcelona.

  • Leo Messi este cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 672 de goluri marcate în cele 778 de meciuri jucate în toate competițiile, în intervalul 2004-2021.

Etichete: psg , fc barcelona , lionel messi , al hilal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

După ce PSG a fost învinsă de Dortmund, Luis Enrique a mai venit cu o veste proastă: ”Nu pare foarte bine”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă