Conflictul dintre Zlatan Ibrahimovic şi Romelul Lukaku / Foto: Profimedia

"Nu ne vine să credem că am asistat la aşa ceva!" Ce scrie presa internaţională despre scenele neverosimile dintre Zlatan şi Lukaku

articol scris de Digi Sport
27.01.2021, 09:03
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Conflictul dintre Zlatan Ibrahimovic şi Romelu Lukaku a făcut înconjurul lumii, iar marile publicaţii au comentat pe marginea celor întâmplate la meciul din Cupa Italiei dintre Inter şi AC Milan (2-1).

Ce scrie presa internaţională, după conflictul dintre Zlatan Ibrahimovic şi Romelu Lukaku

Galerie Foto

Între cei doi atacanţi a avut loc un schimb dur de replici, iar Lukaku şi-a ieşit din minţi şi a sărit să-l bată pe Ibrahimovic.

"Zlatan Ibrahimovic a avut un conflict cu fostul său coleg de la Manchester United, Romelu Lukaku, în timpul derby-ului din sferturile Cupei Italiei. Incidentul a avut loc la finalul primei reprize şi a continuat şi pe tunelul de la vestiare. Cei doi s-au insultat, iar Lukaku a trebuit să fie ţinut de coechipierii în tentativa de a-l confrunta pe atacantul suedez. Ibrahimovic şi Lukaku au fost colegi în sezonul 2017/2018 pe Old trafford, iar belgianul a afirmat la acea vreme că are multe de învăţat de la colegul său. Oricum, e clar că ceva s-a întâmplat între cei doi, din moment ce de la un schimb de replici s-a ajuns aproape de un conflict fizic.", notează Sky Sports.

"Nu ne vine să credem că am asistat la aşa ceva între Lukaku şi Ibrahimovic", au postat cei de la Caught Offside pe Twitter.

"Romelu Lukaku a trebuit să fie oprit de la a se lua la bătaie cu Zlatan Ibrahimovic, în derby-ul oraşulu Milano, după ce suedezul ar fi spus ceva despre mama fostului său coleg de la Manchester United. Cei doi s-au întâlnit, s-au dat cap în cap, apoi au fost separaţi, dar insultele se poz auzi clar de ambele părţi. Incidentul s-a petrecut în minutul 43, dar a continuat şi în drumul spre vestiare, la pauză. 'Vrei să vorbim despre mama?' se poate auzi Lukaku. Asta înseamnă că Zlatan s-a legat de mama belgianului, pe care fotbalistul o venerează pentru tot ceea ce a făcut pentru el.", scriu cei de la Caught Offside.

"Ibrahimovic şi Lukaku s-au ciocnit cap în cap, la propriu, chiar înainte de pauza meciului de pe San Siro. Ambii au primit cartonaşul galben, iar Ibrahimovic a fost eliminat în partea secundă, după u al doilea avertisment. Spritele s-au încins înainte de pauză, după un falult al lui Alessio Romagnoli la Lukau. Ibrahimovic s-a oprit lângă belgianul furios, iar între cei doi a urmat o serie de replici. Lukaku a putut fi auzit clar când îi spune suedezului 'Ne vedem înăuntru, târfă!', într-o provocare la bătaie pe tunel.", notează şi Goal.

"Spiritele s-au încins derby-ul Milanului, iar Romelu Lukaku şi Zlatan Ibrahimovic au fost implicaţi într-un conflict care a fost la un pas să degenereze. Suedezul şi belgianul s-au ciocnit cap în cap, în timp ce restul de 20 de coechipieri priveau şocaţi. Ibrahimovic l-a provocat clar pe Lukaku şi nu e prima dată când face asta. Lukaku a reacţionat imediat, iar apoi a fost nevoie de coechipieri pentru a calma spiritele. Cei doi au primit cartonaşul galben.", scriu jurnaliştii de la Marca.

Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic , inter milano , romelu lukaku


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”