Niko Kovac a preluat-o în vară pe Bayern

Oficial! Bayern a găsit înlocuitor pentru Heynckes. "Va semna pe trei ani!"

13.04.2018, 14:30
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Bayern Munchen a găsit înlocuitor pentru Jupp Heynckes, în persoana lui Niko Kovac, în prezent la Eintracht Frankfurt, revelaţia sezonului în Bundesliga. Hasan Salihamidzic a confirmat că tehnicianul croat în vârstă de 46 de ani va prelua gruparea bavareză.

"Începând cu 1 iulie 2018, Niko Kovac va fi noul antrenor al lui Bayern Munchen. Ne-am înţeles asupra unui contract pe trei ani, pe care urmează să îl semneze", a spus Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al campioanei Germaniei.

Bayern Munchen este calificată în semifinalele Ligii Campionilor, unde va întâlni pe Real Madrid. Interesant este faptul că Niko Kovac ar putea fi adversarul viitoarei sale echipe în finala Cupei Germaniei. Eintracht, finalistă anul trecut, va juca pentru un loc în ultimul act cu Schalke, în timp ce Bayern o va întâlni pe Leverkusen.

Fost internaţional croat, Niko Kovac a evoluat de-a lungul carierei la Hertha Berlin, Leverkusen, Hamburg, Bayern Munchen şi Salzburg. În Austria şi-a început şi cariera de antrenor, pentru ca apoi să pregătească naţionala U21 şi pe cea mare a Croaţiei.

Etichete: eintracht frankfurt , niko kovac , antrenor nou bayern , niko kovac antrenor bayern , kovac bayern


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Liverpool nu mai așteaptă! Au început negocierile pentru primul transfer din era "post-Klopp"

După ce Ruben Amorim a negat negocierile, Liverpool s-a reorientat

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”