Florin Talpan, juristul clubului Steaua, cel mai înverşunat susţinător al grupării militare / Foto: Sport Pictures

OFICIAL | Steaua e ameninţată cu "excluderea din competiţie de la unu la două sezoane"

26.05.2020, 08:58
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

CSA Steaua are un parcurs fără greşeală în acest sezon în cel de-a patrulea eşalon de fotbal şi toată lumea este convinsă că echipa nu va mai avea probleme, ca în ultimii doi ani, cu promovarea în Liga a 3-a.

Dar acum a apărut un mare risc din partea AMFB, organismul care se ocupă cu Liga a 4-a Bucureşti.

Forul condus de Marian Lumânare se consideră jignit de declaraţiile făcute de Florin Talpan, juristul clubului CSA Steaua, şi a trimis comandantului clubului o adresă în care ameninţă echipa cu excluderea din competiţie.

Lumînare invocă regulamentul încălcat de Talpan şi ameninţă Steaua cu "excluderea din competiţie de la unu la două sezoane"

"Stimate domnule Comandant,
Din răspunsul dumneavoastră la adresa cu nr 3029/20.5.2020 înţelegem că declaraţiile domnului Talpan cu privire la "interesele ascunse" ale AMFB în a nu îngheţa sezonul 2019-2020 au fost făcute în nume personal şi nu în numele CSA Steaua.

Vă aducem la cunoştinţă că, potrivit art. 9 alin. 1.1 din Regulamentul Disciplinar, cluburile sunt responsabile pentru conduita jucătorilor, oficialilor, membrilor , suporterilor lor şi a oricăror alte persoane care le reprezintă sau a căror apartenenţă la acestea este de notorietate, iar potrivit art. 52, alin. 7 Regulament Disciplinar, cluburile ai căror jucători, antrenori, oficiali afectează, în orice fel, imaginea unei competiţii prin săvârşirea unor fapte de natură să ducă al discreditarea acesteia, se sancţionează cu excludera din competiţiile în curs/sau viitoare de la una la două ediţii competiţionale", se precizează în comunicatul semnat de Marian Lumînare, preşedintele Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti.

Ce a spus Florin Talpan despre "interesul ascuns al AMFB"

Într-o intervenţie furtunoasă la Digi Sport, Florin Talpan a solicitat public implicarea FRF în războiul său cu AMFB şi promovarea Stelei în Liga a 3-a, fără disputearea vreunui baraj.

”Steaua București a câștigat toate meciurile disputate, sunt șapte puncte față de ocupanta locului doi, FC Rapid 2, echipă pe care am învins-o în confruntarea directă cu 4-0. AMFB trebuie să oprească campionatul Ligii 4 și echipa Steaua să fie numită câștigătoare.

AMFB are un interes ascuns, încasează peste un miliard din cotizații. Noi suntem la șapte puncte distanță de locul doi, avem toate argumentele.

De ce Steaua să continue să joace, dar Aerostar Bacău și Craiova lui Mititelu să nu mai joace și să promoveze?”, a spus Florin Talpan, la emisiunea Digi Sport Special.

„FRF trebuie să se implice în această problemă. Vorbim despre Clubul Armatei Steaua, avem condiții mai bune decât echipe din Liga 1. AMFB trebuie să respecte toate prevederile Guvernului. Dacă se întâmplă ceva cu sportivii, cine răspunde? Echipele din Liga 4 nu au capacitatea și nu îndeplinesc condițiile stabilite de Guvern pentru reluarea activității”, a mai spus Florin Talpan, la Digi Sport.

Etichete: florin talpan , amfb , marian luminare , amfb luminare , talpan luminare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câte tancuri mai are Putin? De ce e vital pentru Rusia să încerce forțarea capitulării Ucrainiei până în 2026

A început. Rușii au declanșat ofensiva terestră în regiunea Harkov, în încercarea de a sparge frontul ucrainean. Următoarele două luni vor fi critice pentru Ucraina, a cărei armată se află acum în cea mai proastă situație posibilă, în mare criză de recruți și cu o mare parte a ajutorului militar american încă pe drum. În același timp, datele publice, bazate pe analiza imaginilor din satelit, arată că numărul blindatelor din depozitele armatei ruse s-a înjumătățit. O analiză a Institutului de Studii Strategice de la Londra arată că Putin va face tot posibilul să forțeze capitularea Ucrainei până în 2026. Acesta ar fi „deadline”-ul: după această dată, stocurile și depozitele armatei ruse vor fi epuizate iar industria de apărare a Moscovei nu va mai putea susține ritmul pierderilor suferite în prezent de armata rusă în Ucraina.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Final de sezon în Liga 2! Echipele care vor juca în SuperLigă, cine merge la baraj și formațiile retrogradate

S-a decis! Pleacă de la Real Madrid, iar Kylian Mbappe îi ”fură” numărul

Live Video&Score Fulham - Manchester City 0-0, ACUM, pe DGS 1 | Tottenham - Burnley Live Video, 17:00, DGS 1

Vali Argăseală a compus imn pentru FCSB și a recitat câteva versuri! Mihai Stoica: ”Impresionant. Îl am la inimă”

Citeşte şi

Cum a numit-o Talpan pe FCSB, după ce campioana României a făcut demersurile pentru a juca în Ghencea în preliminariile UCL

Alex Bourceanu, atac dur la adresa lui Florin Talpan: ”Trebuie să ai halucinații”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale