Ousmane N'Doye va începe o carieră de antrenor la juniorii de la Târgu Mureș.

N'Doye, îndrăgostit de România. Și-a agățat ghetele în cui, dar și-a găsit un nou loc de muncă

07.12.2018, 19:21
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Ousmane N'Doye este unul dintre cei mai rebeli fotbaliști care au evoluat de-a lungul timpului în Liga 1. Cunoscut în România atât pentru evoluțiile impresionante din tricoul mai multor echipe din campionatul intern, cât și pentru excentricitățile sale, senegalezul și-a agățat ghetele în cui, însă nu va rămâne mult timp departe de terenul de fotbal. 

În vârstă de 40 de ani, Ousmane N'Doye, fostul jucător la mai multe cluburi din Liga 1, dar și din Franța, Portugalia și Arabia Saudită, va începe o carieră în antrenorat, o decizie neașteptată, având în vedere stilul de viață excentric al senegalezului. Dezvăluirea a făcut-o Cristi Bobar, fost director sportiv la Dinamo București, fost oficial la Cetate Deva, actual președinte la CSM Reșița.

Senegalezul N'Doye este îndrăgostit iremediabil de România. Femeile românce l-au atras ca un magnet pe fostul dinamovist, care s-a hotărât să revină la Târgu Mureș, unde a evoluat în perioada 2014-2016. El va antrena echipa de juniori a ardelenilor

"L-am avut în echipă pe N'Doye, la Cetate Deva. Din câte știu, se va întoarce la Târgu Mureș, unde va antrena o grupă de juniori. Ce i-a plăcut în România? Fetele! La Deva nu a avut salariu mare, a stat într-un hotel destul de modest, dar era destul de iubit. Mai întâi a fost iubit în oraș, apoi în hotel. El se face foarte plăcut", a dezvăluit Cristi Bobar pentru Gazetă.

Ousmane N'Doye, un antrenor excentric

În opinia lui Bobar, chiar dacă N'Doye va începe cariera de antrenor la Târgu Mureș, senegalezul nu va sta departe de tentațiile Bucureștiului.   

"Trebuie să recunoaștem că lui Dinamo îi lipsește un astfel de jucător. A fost unul dintre cei mai buni mijlocași străini. Nu vă faceți probleme, va ajunge și prin București. El nu prea doarme nopțile" a declarat Cristi Bobar pentru sursa citată.

În cariera sa, N'Doye a evoluat la ASC Diaraf și Jeanne d'Arc ambele din Senegal, în Franța, la Toulouse și Lorient, în Portugalia, la Estoril, Penafiel și Coimbra, în Arabia Saudită, la Shabab și Al-Ettifaq și în România, la FC Vaslui, Dinamo București, Astra Ploiești, Săgeata Năvodari, ASA Tîrgu Mureș, Cetate Deva.

  • 500 de mii de euro a plătit FC Vaslui pentru transferul lui N'Doye în 2008. În 2009 a plecat la Dinamo pentru 350 de mii de euro, iar în 2011 la Astra, pentru 450 de mii de euro. 

Etichete: ousmane ndoye , cristi bobar , cetate deva , asa tirgu mures


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

MERCATO 2023 | Toate transferurile verii sunt AICI! Joao Felix și Joao Cancelo au semnat cu Barcelona

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”