Exclusiv ”Până azi au mințit! Deocamdată eu joc cu Academia R” Lupu îi ”taxează” în continuare pe giuleșteni

12.06.2018, 20:21
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Lichidatorul judiciar Mihai Florea a confirmat în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal” că FC R Bucureşti (Academia Rapid) a cumpărat marca Rapidului, la al 19-lea termen de vânzare a brand-ului giuleştenilor. Dănuț Lupu (51 de ani), fostul mare fotbalist, cu care Rapid a luat al doilea titlu din istoria sa, în 1999, continuă să-i taxeze pe giuleșteni, chiar și după această ultimă acțiune.

”A fost Rapid până azi? Eu am avut dreptate în totalitate când am spus că cei de acolo nu sunt Rapid. Acum, că au câștigat licitația asta și până când se va oficiliza totul, tot ei sunt. Momentan, eu voi întâlni Academia R, nu joc cu Rapid. M-au amuzat declarațiile lui Pancu, care a spus: ’gata, suntem Rapid! Păi, până acum se bătea cu pumnul în piept că e Rapidul. De abia acum e Rapid? Se contrazice în toate declarațiile date în cursul anului. 

Deocamdată eu joc cu Academia R. Până vor plăti banii, mai este ceva. Eu îmi doresc, pentru suporterii Rapidului, ca lucrurile să se rezolve. Dar mai bine spui adevărul, decât să te minți. Au rezolvat abia azi, deci până azi s-au mințit. De abia acum au plătit niște bani ca să fie Rapid, deci au mințit!”, a spus Dănuț Lupu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

”Tare mi-e frică ca Academia asta să nu fi dat niște bani iar peste câteva luni să nu auzim că Rapid este la domnul Copos”, a mai spus Lupu, la Digi Sport.

406.800 de euro + TVA a costat marca Rapidului, sumă din care noul proprietar al mărcilor a achitat 10 %. Florea e convins că Academia Rapid va intra în posesia întregului palmares al clubului fondat în 1923.

Rapid Bucureşti are în palmares trei titluri, 13 Cupe şi patru Supercupe ale României.

Clubul giuleştean a falimentat în 2016, iar clubul care a cumpărat acum marca clubului "alb-vişiniu", Academia Rapid, s-a înfiinţat anul trecut şi a câştigat seria bucureşteană a Ligii a IV-a, după o bătălie cu CSA Steaua. Rapidiştii vor lupta în barajul de promovare cu campioana ligii a patra din judeţul Giurgiu, AS Singureni.

 Turul va fi la Giurgiu sâmbătă, de la ora 21.00, în direct la Digi Sport 1.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

MERCATO 2023 | Toate transferurile verii sunt AICI! Joao Felix și Joao Cancelo au semnat cu Barcelona

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă