Exclusiv Pancu, mesaj în direct pentru Daniel Niculae: “Plecăm acasă? Ce facem cu cei 20.000 de rapidiști de pe Arena Națională?”

30.04.2018, 11:19
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Situația de la Academia Rapid l-a făcut pe președintele jucător Daniel Niculae să amenințe cu părăsirea proiectului prin care el și fostele glorii din istoria recentă a Giuleștiului vor să continue tradiția clubului înființat în 1923 și intrat în 2016 în faliment. Veteranul Daniel Pancu susține despre colegul său din atac că nu mai răspunde nici la mesajele personale, din cauza supărării, dar i-a transmis ce avea de spus în timpul emisiunii “Digi Sport Matinal”.

AMFB a înregistrat primirea unui Certificat de Identitate Sportivă (CIS) pe numele societăţii Fotbal Club R Bucureşti SA. Acesta a fost luat în evidenţă şi va fi analizat în cursul acestei săptămâni. Astfel că, până la o decizie finală, Academia Rapid rămâne fără drept de promovare. Situația l-a făcut pe Niculae să amenințe cu plecarea, în cazul în care actul nu va putea fi obținut la timp.

Pancu încearcă să îl facă pe Niculae să se răzgândească. Cu toate că îi dă dreptate în privința motivelor supărării sale, i-a transmis că nu contează doar actele și că ar trebui să se gândească și la zecile de mii de fani care și-au pus încrederea în acest proiect. 20.000 de au fost prezenți pe Arena Națională la meciul cu CSA Steaua și acesta a fost și mesajul lui Pancu de după marcarea golului din weekend, contra lui Carmen București: “suporterii sunt Rapidul, nu acționarii”.

"A fost un mesaj foarte simplu și foarte adevărat: suporterii sunt Rapidul, nu acționarii. Totul a plecat de la anunțul lui Nico (n.r. Daniel Niculae), că ar fi ultimul meci. Nu știu cum gândește și pe mine și pe niciun alt rapidist nu ne reprezintă niciun acționar. Pe rapidiști îi reprezintă suporterii, care sunt prezenți. Și acum, dacă e să o iei, sunt 3 echipe: una are 7 suporteri, alta 50 și la cealaltă sunt restul. Au fost 20.000 de rapidiști pe Arena Națională.

În acte încă nu suntem nimic, dar faptul că ei sunt acolo demonstrează multe lucruri. Ăsta a fost primul obiectiv, atunci când am început acest proiect. Al doilea este să promovăm, după aia palmaresul, care văd că nu s-a rezolvat. Nu mai vorbesc, pentru că sunt tot felul de promisiuni. E o problemă care se va rezolva, până la urmă, vom vedea în ce fel", a declarat Daniel Pancu, în emisiunea "Digi Sport Matinal".

"Mesajul a fost special pentru Niculae. Păi, ce facem acum? Mai e o lună, avem obiectiv promovarea. Am început anul pe pantele de la Bușteni, pe frig. Mai e o lună și plecăm acasă? Bine, el e tânăr, are energie foarte multă, e mai imprevizibil decât mine în ultimul timp, ceea ce e greu. Eu sper să fie așa, doar de... Nu am mai vorbit cu el, nici la mesaj nu a răspuns. E foarte supărat. E justificată supărarea, pentru că a avut o înțelegere, dar de cealaltă parte, ce facem cu cei 20.000 din tribunele Arenei Naționale? Nu prea pot să vorbesc în numele lui, cel mai corect ar fi să vă spună dânsul cum stau lucrurile, eu spun cum văd eu", a mai spus Pancu.

“Iar era liniște și deodată o vijelie... Ce mă interesează pe mine de CIS, CUI și toate alea care sunt pe acolo... Am venit să jucăm, să aducem oamenii la stadion și vom vedea ce va fi pe viitor. Are dreptate, dar sunt multe lucruri de pus în balanță. El în orice situație pierde. Vom avea meci cu Steaua pe 2 iunie; dacă îl pierdem, toată lumea o să spună că e de vină Niculae, că nu a mai venit. Dacă promovăm, o să spună: ‘A plecat Niculae și ce facem?’ Ăsta e mesajul meu pentru el, dacă nu răspunde la mesaje. Acum, înțelege ce vrea el”, a încheiat atacantul Academiei Rapid.

Etichete: rapid , daniel niculae , daniel niculae rapid , pancu rapid , rapid daniel niculae , academia rapid , pleare daniel niculae , daniel niculae plecare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-4, ACUM, Digi Sport 1. Umilință totală pentru Gică Hagi! Farul, cea mai slabă prezență din ”era Regelui”

Reacția lui Adi Popa, după ce FCSB a câștigat titlul în SuperLiga

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Citeşte şi

Prima reacție a lui Bogdan Lobonț, după comunicatul lui Dan Șucu: ”Vă spun sincer”

”Marea împăcare”. Paul Iacob s-a ținut de promisiune, după ce a fost la un pas de bătaie cu un suporter

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”