Ruben Semedo a fost eliberat din închisoare în urmă cu 9 luni

Așa arată infernul. Ruben Semedo, amintiri din închisoare: "Am plâns multe nopți"

21.04.2019, 14:59
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ruben Semedo a trecut prin infern după ce a fost în închisoare timp de 5 luni. Fundașul portughez a fost eliberat în urmă cu 9 luni și a acceptat să vorbească despre acea perioadă.

"Prima și a doua lună au părut ca și cum timpul nu ar fi trecut pentru că nici nu aveam vești de afară, procesul judiciar era mereu același. Alegerea pe care eu și mama mea am făcut-o în ceea ce privește avocații nu a fost cea mai bună, dar am aflat asta mai târziu. Am plâns multe nopți, dar nu am făcut-o în fața nimănui.

Multe nopți nu am putut dormi și m-am gândit doar la copiii mei, la suferința familiei mele. Te face să te gândești dacă chiar merită să încetezi să mai petreci timp cu familia și să stai cu oameni care nu îți vor binele și să urmezi căi care nu te vor duce nicăieri. Am suferit mult și da, am plâns multe nopți", a povestit Semedo pentru A Bola.

După ce a fost eliberat din închisoare, Semedo a ajuns acum la Rio Ave, în Portugalia. Jucătorul de 25 de ani a fost crescut la juniorii lui Benfica, a plecat apoi la Sporting B, de unde a fost transferat la Reus Deportiu pentru un milion de euro și a fost apoi "răscumpărat" de Sporting, unde a fost promovat la prima echipă.

A urmat apoi Setubal, Sporting din nou și Villarreal, care a plătit pentru el 14 milioane de euro în iulie 2017, o sumă foarte mare pentru puțtiul care era la acea vreme considerat printre cei mai promițători fundași ai lumii. A urmat Huesca, din nou Villarreal și apoi problemele cu închisoarea. În acest moment, fundașul este împrumutat de Villarreal la Rio Ave, iar valoarea sa de piață a ajuns la doar un milion de euro.

La 9 luni după ce a fost eliberat din închisoare, Semedo e un om total schimbat. Întrebat dacă i-a trecut prin gând să nu mai joace vreodată fotbal, Semedo a spus: "Da. La început, nu, pentru că am ascultat sfatul avocaților și am crezut că, într-o săptămână sau două, totul se va rezolva. Dar, după a doua lună, am început să percep unde eram și am realizat că riscam dacă continuam să joc", a precizat Semedo.

Ruben Semedo, arestat pentru tentativă de crimă și multe alte delicte

Problemele portughezului au început în februarie 2018, când a avut 6 capete de acuzare. A fost condamnat și arestat pentru mai multe infracțiuni: tentativă de crimă, loviri și alte violențe, amenințări, posesie ilegală de armă și jaf armat cu violență.

Considerat unul dintre tinerii portughezi de mare perspectivă, Ruben Semedo a fost acuzat că el și alte două persoane ar fi intrat, în seara de 11 spre 12 februarie, în locuința unui bărbat pe care l-ar fi răpit și dus într-o cabană care aparținea jucătorului, acolo unde a fost închis într-o cameră, legat cu o funie și lovit în repetate rânduri cu bâte de baseball.

În plus, una dintre celelalte două persoane l-ar fi amenințat cu pistolul la cap. Mai mult, l-ar fi amenințat și cu tăierea unui deget, pentru a-l convinge să le dea banii și valorile din casă. În acest sens, cei trei i-ar fi luat cheia de la locuință, unde s-au dus pentru a sustrage mai multe bunuri și bani.

După spusele magistraților, e vorba de 24.000 de euro, un computer, câteva ceasuri și alte bunuri de valoare. În plângerea făcută la o secție poliție din Valencia, victima a spus că doi dintre agresori au fost Semedo și un văr al acestuia.

Etichete: ruben semedo , ruben semedo inchisoare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Iubita lui Joao Felix, acuzată că îl înșeală cu un alt fotbalist, după un gest făcut de față cu 30.000 de oameni

Echipa fotbalistului care a semnat cu FCSB după ce s-a declarat ”câine până la moarte” a promovat în prima ligă după 14 ani

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură