Tanguy Ndombele în tricoul lui Tottenham / Foto: Profimedia

Galerie Foto A pierdut lupta cu greutatea! Cum arată acum cel mai scump transfer din istoria lui Tottenham

articol scris de Digi Sport
20.01.2024, 16:24
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Tanguy Ndombele (27 de ani) a fost transferat de Tottenham de la Olympique Lyon în vara anului 2019 în schimbul sumei de 62 de milioane de euro, ceea ce reprezintă cea mai mare sumă plătită de englezi pentru un jucător.

Ndombele nu s-a adaptat la Spurs, iar francezul a fost trimis împrumut la Napoli și Lyon, în prezent aflându-se în Turcia, la Galatasaray, tot sub formă de împrumut.

Tanguy Ndombele s-a îngrășat foarte mult

Mijlocașul francez a fost folosit numai 502 minute în acest sezon în toate competițiile de către antrenorul său, dar decizia este de înțeles.

Chiar dacă în trecut arăta un nivel de joc foarte ridicat, motiv pentru care Tottenham a decis să plătească suma de 62 de milioane de euro pentru a-l transfera, Ndombele pare că a pierdut lupta cu kilogramele, iar în prezent nu se află la greutatea optimă.

Ndombele are kilograme în plus, iar acest lucru îi afectează și evoluțiile, el fiind un mijlocaș care obișnuia să urce foarte mult cu mingea la picior și să-și depășească adversarii în regim de viteză.

Imagini cu forma fizică în care se află Ndombele acum pot fi văzute în GALERIA FOTO de mai jos.

Galerie Foto

Tottenham vrea să îl transfere pe Michael Olise 

Potrivit Fichajes, Tottenham l-a făcut pe Michael Olise ținta principală pentru perioada de mercato a iernii, în ceea ce privește atacanții laterali. 

Francezul de 22 de ani impresionează la Crystal Palace și în acest sezon și se poate lăuda cu cinci goluri și un assist în nouă meciuri. Olise este titular la formația lui Roy Hodgson, însă a ratat primele etape din cauza unei accidentări. 

Olise mai este dorit și de Arsenal, Chelsea și Manchester United, astfel că se anunță o cursă extrem de strânsă pentru serviciile șeptarului de la Crystal Palace. 

Britanicii de la Goal au anunțat că cei de la Crystal Palace vor cel puțin 70 de milioane de euro în schimbul lui Olise, așa că oricare echipă ar bate palma cu londonezii s-ar putea lăuda cu cel mai scump transfer al iernii de până acum. 

  • 50 de milioane de euro este cota de piață a lui Michael Olise, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Tottenham poate stabili un nou record

Cel mai scump fotbalist din istoria lui Tottenham a rămas Tanguy Ndombele, cumpărat de la Lyon în vara anului 2019, pentru suma de 62 de milioane de euro. 

Deși a fost adus cu surle și trâmbițe, Ndombele nu s-a impus în Premier League, în special din cauza faptului că de multe ori nu s-a aflat în parametrii optimi la antrenamente, iar alteori a fost accidentat. 

Pentru a-l ajuta să își recapete forma, londonezii l-au împrumutat înapoi la Lyon, apoi la Napoli și în prezent la Galatasaray, dar Ndombele nu a impresionat nicăieri. 

În acest sezon, francezul are 15 meciuri jucate la Galatasaray, majoritatea din postura de rezervă, fără nicio contribuție decisivă. 

Etichete: tottenham , galatasaray , tanguy ndombele


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar

Averea totală combinată a locuitorilor orașului este mai mare de 3 trilioane de dolari.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

Foto A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern

Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru

News Alert Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată

S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din străinătate, după ce s-a aflat ce antrenor vrea să pună Dan Șucu la Rapid

Bayern a promis! Prima lovitură pregătită după eșecul dramatic cu Real Madrid

Video Rică Răducanu, declarații spumoase de ziua sa: ”Mamă, ce boier aș fi!” / ”Decât în B, mai bine pe 5 cu Rapid”

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Citeşte şi

Video Mama lui Radu Drăgușin, anunț despre viitorul internaționalului român la Tottenham

Vești proaste pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de Fabrizio Romano

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Accidentat de Abdallah, Romario Benzar este consternat după noua decizie a Comisiei: ”Ne facem pantaloni cu pistoale” citeşte ştirea pe Prosport.ro

CTP, impresionat de efortul jucătoarelor noastre: "A fost ziua României la Roma" citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale