Benjamin Mendy / Foto: Profimedia

Acuzat de viol și agresiune sexuală, Benjamin Mendy a avut o nouă înfățișare la Curtea de Apel. Cum a pledat fotbalistul

articol scris de Digi Sport
10.08.2022, 15:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Benjamin Mendy (28 de ani), fotbalistul suspendat al celor de la Manchester City, a avut miercuri o nouă înfățișare la Curtea de Apel din Chester. 

Campionul mondial s-a prezentat în fața magistraților englezi pentru cel de-al zecelea capăt de acuzare, apărut la începutul lui iunie. În total, Mendy are pe numele său opt cazuri de viol, unul de tentativă de viol și altul de agresiune sexuală. 

Benjamin Mendy continuă să își susțină nevinovăția 

Potrivit Sky Sports, Mendy a pledat nevinovat și în cazul celui de-al optulea viol de care este acuzat. Procesul ar urma să dureze aproximativ trei luni, având în vedere că este vorba de 7 victime în total. 

Mendy a apărut în fața judecătorului Steven Everett într-o ținută formală, purtând bleumarin și alb. Louis Saha Matturie, celălalt bărbat care este judecat în acest proces (n.r. pentru opt violuri și patru agresiuni sexuale) a ales o ținută mai lejeră. 

Galerie Foto

Benjamin Mendy se află sub control judiciar

După ce a petrecut mai multe luni în arest provizoriu, Mendy a fost eliberat la începutul lunii ianuarie şi plasat sub control judiciar, în aşteptarea procesului care a început pe 25 iulie. 

Acest caz a început la sfârşitul lunii august a anului trecut, când clubul Manchester City a anunţat suspendarea jucătorului, fără alte explicaţii.

Justiţia engleză a anunţat ulterior că fotbalistul a fost plasat în arest preventiv, după ce a fost acuzat de patru violuri - inclusiv unul comis cu câteva zile mai devreme, în timp ce era eliberat condiţionat - şi de agresiune sexuală, de către trei femei, între care o minoră. Între timp, s-a ajuns la 10 capete de acuzare.

Mendy a fost achiziţionat de Manchester City în 2017, de la formaţia franceză Olympique Marseille, în schimbul sumei de aproximativ 60 de milioane de euro.

Etichete: viol , proces , benjamin mendy , infatisare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Caz de viol în Premier League: doi jucători au fost arestați!

A refuzat să ajute un violator, dar în cele din urmă s-a răzgândit. ”Puțin copleșită”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă