Ange Postecoglou / Foto: Profimedia

Acuzații împotriva lui Ange Postecoglou, antrenorul lui Radu Drăgușin: "A fost ciudat"

articol scris de Digi Sport
07.03.2024, 14:00
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Ange Postecoglou (58 de ani) a venit pe banca lui Tottenham în vara anului 2023 și a reușit să obținuă rezultate foarte bune pe banca londonezilor.

Ange Postecoglou, acuzat de Sergio Reguilon că l-a dat afară de la Tottenham

Tehnicianul australian a fost și cel care a insistat pentru transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa, în schimbul sumei de 31 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri. 

Ange Postecoglou are parte și de reproșuri, iar Sergio Reguilon, fotbalistul lui Tottenham care evoluează sub formă de împrumut la Brentford, a ieșit la atac. Fundașul spaniol a dezvăluit că nu înțelege de ce a fost sărit din schemă la începutul sezonului, asta deși fusese anunțat că va face partea din planurile echipei.

"Nu am înțeles și încă nu înțeleg situația. În pre-sezon am fost foarte fericit și el (n.r. Postecoglou) a fost mulțumit de mine. Am jucat ca un jucător normal, toate meciurile. Cu o săptămână înainte, m-am dus să-l văd: 'Mă vrei la club?' 'Da, trebuie să fac o listă și tu ești în echipa mea'.

A fost ciudat. A doua zi am ieșit de la antrenament și nu știam ce s-a întâmplat. Știu că pot juca pentru Spurs, dar în multe aspecte ale fotbalului jucătorul nu are controlul. Și nu vreau să stau pe stadion și mă uit.

Am 27 de ani, mai am de trăit mult fotbal. Nu înțeleg de ce într-o zi este da și a doua zi este nu, dar . . . Nu cred că este vorba despre partea sportivă, cred că este vorba despre un alt motiv. Acesta este fotbalul, o afacere”, a spus Reguilon.

Radu Drăgușin poate evolua în lateral la Tottenham

Om de bază la naționala României și la Genoa, Radu Drăgușin a ales să facă pasul în Premier League, la Tottenham. Până acum, fundașul central nu a reușit să se impună și a început ca rezervă în toate partidele sub comanda lui Ange Postecoglou.

Mai mult, la ultimele 3 meciuri, Radu Drăgușin a rămas pe banca de rezerve, fără să bifeze vreun minut, iar semnele nu sunt unele îmbucurătoare pentru român. Despre situația acestuia au vorbit jurnaliștii englezi, care au recunoscut că fotbalistului îi este aproape imposibil să le ia fața lui Van de Ven și Romero, cel puțin în momentul de față.

Britanicii au venit și cu o soluție pentru Radu Drăgușin, aceea de a trece în lateral, acolo unde concurența este redusă. Nu ar fi pentru prima dată când românul ar evolua în acele zone în cariera sa.

În Italia, Drăgușin a avut mai multe meciuri în care a fost utilizat ca fundaș dreapta. 

Etichete: tottenham , radu dragusin , sergio reguilon , ange postecoglou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Exclusiv Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Varianta de rezervă: atacantul de 1.000.000€ ar putea reveni la FCSB

Oficial Curățenia continuă! După Joel Matip, Liverpool a decis să renunțe la încă un jucător

Diferență uriașă! Cât câștigă pe an românii din SUA

Antrenorul din România care nu s-a mai abținut: ”Mi-au stricat cariera la care am muncit 10 ani. Și-au bătut joc de mine”

Citeşte şi

Gata! E OUT de la Tottenham, din vară

Englezii au anunțat suma uriașă pregătită de Tottenham pentru transferuri! "Accent pe fundași"

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”