Lloris a fost prins băut la volan pe 24 august. Foto: Getty Images

Alcoolemia lui Lloris a ieșit la iveală. Portarul lui Tottenham a dat etilotestul peste cap

08.09.2018, 10:58
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

S-a aflat gradul de alcoolemie al lui Hugo Lloris în momentul în care acesta a fost arestat. Conform publicației britanice Dailymail, portarul lui Tottenham a avut o alcoolemie de 80 de micrograme în aerul expirat în momentul în care a fost oprit de un echipaj de poliție la finalul lunii trecute. Potrivit reglementărilor din Marea Britanie, limita maximă este de 35 de micrograme, ceea ce înseamnă că Lloris a depășit cu mai mult decât dublu cifra admisă.

Pe 24 august, în jurul orei 02:10 - 02:20, căpitanul lui Tottenham și al naționalei Franței, aflat la volanul noului său Porsche de 72.000 de euro, a fost oprit de poliția din Glouchester Place, în centrul Londrei, în timpul unui control de rutină și i s-a pus etilotestul, rezultatul fiind pozitiv.

El a fost imediat reținut de agenți și plasat în custodia poliției din Charing Cross, acolo unde a stat în jur de 7 ore. Apoi, portarul a fost eliberat în cele din urmă după ce a plătit o cauțiune. În plus, clubul îl va amenda cu o sumă enormă, 300.000 de lire sterline (aproximativ 332.000 de euro), adică salariul său pe mai bine de două săptămâni.

Cu toate acestea, sancțiunile financiare nu reprezintă o problemă pentru portarul de 31 de ani, care încasează 8,8 milioane de euro pe an la Tottenham. Portarul locuiește într-o vilă ultraluxoasă, de 6,5 milioane de euro, situată în cartierul Finchley din Londra.

Presa britanică a aflat și alte detalii legate de seara cu pricina. Astfel, Lloris a petrecut noaptea alături de compatrioții lui, Laurent Koscielny (Arsenal) și Olivier Giroud (Chelsea), la Bagatelle, un pub din în Mayfair (Londra).

Lloris era programat să se prezinte la tribunalul din Westminster pe 11 septembrie, dar în cele din urmă, la solicitarea avocatului său, el va ajunge în fața instanței o zi mai târziu.

Francezul a ținut să-și ceară scuze imediat după eveniment, printr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului: "Vreau să le cer iertare din toată inima familiei, clubului, coechipierilor, antrenorului şi tuturor suporterilor. Alcoolul la volan este total inacceptabil, îmi asum întreaga responsabilitate pentru actele mele, iar acesta nu este un exemplu pe care vreau să-l dau", a transmis Hugo Lloris.

Incidentul este unul care nu îl caracterizează pe Lloris, portarul fiind un jucător destul de liniștit și respectat în cadrul clubului. Lloris joacă din 2012 la Tottenham, pentru care a apărat în 254 de partide și este considerat unul dintre cei mai buni portari din Premier League. Lui Lloris îi expiră contractul cu "Spurs" în vara lui 2019.

Portarul are și 104 selecții pentru Franța, unde a avut un rol cheie luna trecută, când și-a condus naționala spre titlul mondial, din calitate de căpitan, fiind unul dintre cei mai buni jucători de la Cupa Mondială din această vară, din Rusia.

Etichete: tottenham , hugo lloris , lloris tottenham , amenda lloris , lloris beat la volan , lloris beat , alcoolemie lloris


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Liverpool îl poate scăpa de calvar pe Radu Drăgușin! Planul pus la cale de ”Cormorani”

Gabi Tamaș a spus ce îi lipsește lui Radu Drăgușin: ”De asta stă mai jos”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură