Romelu Lukaku, atacantul lui Chelsea / Foto: Getty Images

Amendă uriașă luată de Romelu Lukaku: 500.000 de euro pentru un interviu! Cauzele deciziei lui Chelsea

articol scris de Digi Sport
04.01.2022, 14:39
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Romelu Lukaku a fost exclus din lotul pentru meciul cu Liverpool, încheiat 2-2 în weekend, de Thomas Tuchel, din cauza declarațiilor făcute în finalul anului, când și-a exprimat public nemulțumirea cauzată de statutul său la Chelsea.

Penalizarea sportivă nu a fost, însă, nici pe departe, totul, pentru că Romelu Lukaku a fost și amendat de către clubul britanic, cu o sumă imensă.

Romelu Lukaku, amendat cu 500.000 de euro de Chelsea!

Potrivit italienilor de la La Repubblica, Chelsea a decis să-l sancționeze pe Romelu Lukaku cu nu mai puțin de 500.000 de euro, una dintre cele mai mari amenzi din lumea fotbalului! Romelu Lukaku nu a fost sancționat financiar doar pentru cuvintele rostite, ci și pentru că a acordat interviul fără să primească acordul clubului.

  • 12 milioane de euro este salariul anual al lui Romelu Lukaku la Chelsea
  • 115 milioane de euro este suma plătită de Chelsea pentru a-l transfera pe Romelu Lukaku, cea mai mare din istoria clubului

În ciuda amenzii drastice, Romelu Lukaku va rămâne, foarte probabil, la Chelsea, cel puțin până în vară, deși este clar că relațiile dintre atacant și Thomas Tuchel nu sunt cele mai calde.

Totuși, antrenorul german a decis să-i mai acorde o șansă, hotărâre luată după o serie de discuții individuale cu Romelu Lukaku, care este așteptat să revină în echipa lui Chelsea miercuri, de la 21:45, în direct la Digi Sport 1, în semifinalele Cupei Ligii Angliei, împotriva lui Tottenham.

Declarațiile pentru care a fost amendat Romelu Lukaku

În ultimele zile ale anului 2021, Sky Sports Italia a public un interviul cu Romelu Lukaku, în care belgianul a vorbit deschis despre nemulțumirile sale și a recunoscut că regretă că a plecat de la Inter pentru a reveni la Chelsea.

Fizic, sunt bine. Dar nu sunt mulțumit cu situația de la Chelsea. Tuchel a ales să joace un alt sistem. Eu nu mă las, o să fiu profesionist. Nu sunt mulțumit cu situația, dar sunt profesionist și nu pot să renunț acum.

Cred că tot ce s-a întâmplat în vară nu trebuia să se întâmple în felul acesta...modul în care am plecat de la Inter, cum am părăsit clubul, cum am comunicat cu fanii lui Inter - asta mă deranjează pentru că nu era momentul potrivit.

Acum e momentul potrivit să spun ceea ce simt. Am spus mereu că am Interul în suflet: știu că voi reveni la Inter, eu chiar sper asta. Sunt îndrăgostit de Italia, acesta e momentul potrivit să vorbesc și să le spun oamenilor ce s-a întâmplat cu adevărat.

Eu chiar sper, din tot sufletul, să revin la Inter, dar nu la finalul carierei, ci când încă sunt în vârf, pentru a câștiga mai multe împreună. Chiar vreau să le cer scuze fanilor lui Inter, momentul în care am spus acele cuvinte a fost ales greșit. Ceea ce ați făcut pentru mine și pentru familia mea va rămâne pentru totdeauna.

Mi-e dor de Lautaro Martinez, mi-aș fi dat viața pe teren pentru el încă din prima zi în care ne-am cunoscut. Să vină Lautaro Martinez alături de mine la Chelsea în viitor? Nu! Lautaro, stai la Inter, pentru că voi reveni acolo”, a spus Romelu Lukaku.

Etichete: chelsea , romelu lukaku , amenda romelu lukaku , interviu romelu lukaku


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Situația este acum foarte clară”. Concluziile lui Thomas Tuchel, după Bayern - Real Madrid 2-2

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Citeşte şi

Video Thiago Silva și-a anunțat decizia și a izbucnit în lacrimi: ”Înseamnă mult pentru mine”

Video Aston Villa - Chelsea 2-2 / Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2. Rezultatele zilei în Premier League

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”