Erling Haaland, la Manchester City / Foto: Profimedia

Andy Cole nu este deloc impresionat de recordul doborât de Erling Haaland: ”Sunt sincer”

articol scris de Digi Sport
28.05.2023, 20:12
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Erling Haaland (22 de ani), atacantul celor de la Manchester City, a înscris 36 de goluri în această stagiune și a devenit cel mai bun marcator din istorie într-un sezon de Premier League.

Până în această stagiune, recordul era deținut de Andy Cole și Alan Shearer, cu câte 34 de goluri.

Andy Cole, când a fost întrebat despre recordul deținut acum de Erling Haaland: ”Oamenii spun că trebuie să fiu dezamăgit”

Andy Cole (51 de ani), fost atacant la Manchester United, nu a fost deloc ”mișcat” de realizarea lui Erling Haaland. Mai mult, acesta a părut dezinteresat de faptul că norvegianul i-a doborât recordul.

N-ar fi putut să îmi pese mai puțin. Sunt sincer. Acum, poate unii oameni sunt frustrați. Dar oamenii spun că trebuie să fiu dezamăgit.

De ce? Pentru că cineva a marcat mai multe goluri decât mine? A durat 20 de ani ca cineva să se apropie atât de mult.

O să mă duc la culcare și o să mă întreb 'O, doamne, cineva mi-a doborât recordul?' Nu, o să-mi scot pălăria în fața lui. La un moment dat, recordul tău va fi doborât.

Cel mai nebunesc lucru este că toată lumea încearcă să uite ce a realizat Manchester United și posibilitatea ca altă echipă să realizeze asta și cum acea echipă este superioară celei a lui United care chiar a realizat (n.r. tripla).

Desigur (n.r. că United de atunci ar învinge-o pe City). O să stau aici și o să spun United”, a spus Andy Cole, potrivit Daily Mail.

Erling Haaland a intrat în istoria Premier League

Datorită parcursului pe care l-a avut până acum cu Manchester City în campionat, Erling Haaland a fost desemnat de englezi drept cel mai bun jucător, dar totodată și cel mai bun tânăr din acest sezon de Premier League.

Astfel, Erling Haaland a intrat în istoria Premier League. Este primul jucător din campionatul englez care reușește să-și adjudece ambele trofee în același sezon.

După cele două distincții primite, Erling Haaland a transmis și un mesaj: ”Sunt onorat că am devenit primul jucător care a câștigat ambele premii în același sezon.

Mulțumesc tuturor celor care m-au votat. A fost un sezon incredibil în Premier League și ridicarea trofeului weekend-ul trecut în fața fanilor noștri pe Etihad a fost un moment foarte special pentru mine.

Aceste premii nu ar fi fost posibile fără colegii mei extraordinari, managerul și întregul personal al clubului care mă ajută să performez pe teren. Acum mai avem două finale și vrem să încheiem sezonul în forță”, a transmis Haaland, potrivit site-ului Premier League.

Erling Haaland a marcat nu mai puțin de 52 de goluri în acest sezon la Manchester City.

Transferat vara trecută în Anglia, după ce Real Madrid părea favorită la un moment dat să-l cumpere de la Borussia Dortmund, Haaland a reușit deja să câștige titlul de campion în Anglia și mai are două finale de disputat, Cupa Ligii, cu Manchester United, pe 3 iunie, și Liga Campionilor, cu Inter Milano, pe 10 iunie.

Etichete: andy cole , record premier league , erling haaland , andy cole erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

Dan Șucu l-a ofertat pe Mircea Lucescu! Ce răspuns i-a dat marele antrenor

Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an

FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR

Citeşte şi

Roy Keane ”l-a descalificat” din nou pe Erling Haaland, după Nottingham F. - Man. City 0-2: ”Jucător de liga a 2-a!”

Anunțul lui Pep Guardiola despre Erling Haaland

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă