Radu Drăgușin / Foto: Twitter @Fabrizio Romano

Antrenorul lui Tottenham i-a făcut o descriere impresionantă lui Radu Drăgușin! ”Prioritatea numărul 1!”

articol scris de Digi Sport
14.01.2024, 08:35
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost transferat de Tottenham de la Genoa în schimbul sumei de 31 de milioane de euro, iar românul a fost și prezentat oficial.

Fundașul central român a semnat un contract până în anul 2030 cu Tottenham, așa cum notează site-ul de specialitate Transfermarkt. Înțelegerea este de lungă durată, întrucât englezii îl urmăreau de mult timp pe Drăgușin, lucru confirmat și de antrenorul Ange Postecoglou.

”Se potrivește profilului de jucători pe care îi vrem aici”, a spus Postecoglou despre Drăgușin

La începutul acestei săptămâni, Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham, după mai multe săptămâni în care internaționalul român a avut un viitor incert. Între timp, fundașul român a făcut și primele antrenamente alături de noua sa formație, iar sâmbătă a primit o veste importantă.

Jurnaliștii britanici anunță că Radu Drăgușin a primit cartea verde după transferul la Tottenham și are drept de joc pentru meciul cu Manchester United. La conferința de presă premergătoare meciului cu ”Diavolii roșii”, Ange Postecoglou a vorbit pe larg despre transferul românului.

”Lucram să îmbunătățim poziția de fundaș central încă din vară și au fost mulți jucători pe listă. Multă muncă a fost depusă de departamentul de scouting, iar Joan și Rob Mackenzie au făcut o treabă excelentă. Au prezentat rezultatele acum aproape șase săptămâni, iar Radu a fost mereu pe radarul nostru și am crezut că este o opțiune bună pentru noi. Apoi am căutat să obținem cât mai multe informații despre el ca jucător și despre el ca persoană.

Am vorbit cu foarte mulți oameni pentru că îl urmăream de când l-am remarcat. După ce am primit mai multe detalii, am crezut că este cea mai bună opțiune pentru noi. Înainte să se deschidă perioada de transferuri am luat decizia că Radu este prioritatea numărul 1 pentru noi. Îmi plac calitățile lui defensive, fizice și cred că poate crește mai mult. Poate face îmbunătățiri mari. Are doar 21 de ani și n-a jucat nici măcar un an în Italia, dar se potrivește profilului de jucători pe care-i vrem aici”, a declarat Ange Postecoglou la conferința de presă.

Ange Postecoglou a anunțat că Radu Drăgușin ar putea juca în următorul meci al lui Tottenham

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, a susținut că Drăgușin va fi inclus în lotul pentru meciul cu ”Diavolii roșii” doar dacă problema permisului de muncă va fi rezolvată până atunci.

”Fotbalistic, Drăgușin are niște calități grozave pentru un jucător atât de tânăr. Am avut câteva discuții și mi-a plăcut că a venit aici cu motivația potrivită. De vreo șase săptămâni ne-am convins ca Drăgușin era o alegere bună.

Drăgușin va avea ocazii să joace la fel ca toți ceilalți. Dacă el ar fi vrut să fie sigur că va juca în mod constant, ar fi rămas la Genoa. A ajuns într-un club mare acum!

Dacă va fi rezolvată problema permisului de muncă, va fi în lot duminică. Dacă va juca titular? Da, eu asa procedez de obicei, anunț formula de start către jurnaliști cu doua zile înainte de meci“, a spus Ange Postecoglou.

Etichete: tottenham , radu dragusin , ange postecoglou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul făcut de Gică Hagi, după ce Gigi Becali a spus că-i dă 20.000 de euro pe lună lui Denis Alibec

Continuă hegemonia! A câștigat al 13-lea titlu consecutiv și o așteaptă pe FCSB în preliminariile Champions League

Foto Viral: Carlo Ancelotti a fost din nou ”Nașul”! Antrenorul lui Real Madrid a făcut show la petrecerea de titlu

Foto Au apărut imaginile: cei de la FCSB au făcut show în club, după câștigarea titlului!

Citeşte şi

Ce a spus Florin Manea, după ce a aflat că Radu Drăgușin își poate spulbera propriul record: 46 de milioane de euro!

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”