Cristiano Ronaldo înainte de meciul cu Brighton / Foto: Getty Images

Anunțul lui Erik Ten Hag despre Cristiano Ronaldo după ce portughezul și-a anunțat revenirea!

articol scris de Digi Sport
30.07.2022, 22:46
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-a dorit să o părăsească pe Manchester United în această vară, însă planurile sale nu s-au concretizat, astfel că a fost nevoit să înceapă antrenamentele de formația din Premier League, după ce a ratat o parte din pregătirea de vară.

După meciul amical pierdut de Manchester United în fața celor de la Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo a postat o fotografie pe rețelele sociale de la antrenamentele ”diavolilor”.

Anunțul lui Erik Ten Hag despre Cristiano Ronaldo după ce portughezul și-a anunțat revenirea!

Mai mult, într-un comentariu la o postare de pe Instagram, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a scris că ”Regele va juca mâine”, aluzie la faptul că se va afla în teren la celălalt amical contra celor de la Rayo Vallecano.

  • Digi Sport va difuza următoarele trei sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). 

Erik Ten Hag a confirmat faptul că lusitanul va evolua împotriva celor de la Rayo Vallecano. Totuși, lusitanul a ratat o parte dintre meciurile de pregătire, așa că antrenorul ”diavolilor” nu este convins că Ronaldo va putea fi integralist.

Cristiano Ronaldo va juca împotriva lui Rayo Vallecano. Da, va fi în lotul echipei la meciul de mâine. Vom vedea cât va putea să joace”, a transmis Erik Ten Hag, potrivt jurnalistului Fabrizio Romano.

Cristiano Ronaldo continuă "ofensiva" pe internet! Comentariul de un singur cuvânt lăsat la o postare

Cristiano Ronaldo (37 de ani) este foarte activ în ultimul timp pe Instagram, acolo unde este cea mai urmărită persoană din lume.

În contextul dorinței sale de a pleca de la Manchester United în această vară, pe rețeaua socială menționată mai sus au început să apară mai multe postări legate de situația portughezului.

Itițial, CR7 a postat patru emoji-uri care exprimă amuzamentul la o fotografie cu un banner afișat de fanii lui Atletico, în care spuneau că nu îl vor la echipa lor.

Apoi, lusitanul și-a asigurat fanii că "Regele va juca" la meciul amical dintre Manchester United și Rayo Vallecano, programat pe 31 iulie. 

Acum, Ronaldo a comentat și la o postare în care este citat antrenorul lui Newcastle, Eddie Howe (44 de ani). 

"Sper că nu va rămâne în Premier League. Marchează multe goluri și aș prefera să nu jucăm împotriva lui", au fost cuvintele antrenorului, la care Ronaldo a replicat cu "Adevărat" în comentarii. 

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Bayern - Real Madrid 0-0, ACUM, DGS 1. Spectacol asigurat: 20 de goluri în ultimele 5 meciuri directe din UCL

Foto ”Cel mai bun! Îți ziceam și nu credeai”. MM Stoica, dat pe spate de un fotbalist de la FCSB

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

Citeşte şi

”Curățenie generală” la Manchester United! Doar 3 jucători scapă. Inclusiv starul și căpitanul echipei sunt ”pe tarabă”

Reacția lui Erik Ten Hag, după ce Man. United a remizat acasă cu penultima clasată: ”Trebuie să ne uităm în oglindă”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”