Kai Havertz / Foto: Twitter@Arsenal

Arsenal regretă transferul lui Kai Havertz și e gata să-l aducă pe fotbalistul suspendat pentru că a pariat

articol scris de Digi Sport
06.11.2023, 16:45
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

La începutul lunii iulie, Arsenal a surprins pe toată lumea atunci când a decis să îl transfere pe Kai Havertz (24 de ani). 

”Tunarii” le-au plătit celor de la Chelsea nu mai puțin de 75 de milioane de euro pentru a îl aduce pe german pe Emirates. 

Arsenal regretă transferul lui Kai Havertz și e gata să-l aducă pe fotbalistul suspendat pentru că a pariat

Totuși, Kai Havertz nu a strălucit așa cu și-a dorit Mikel Arteta, cel care l-a dorit foarte mult să-l aibă sub comandă. 

În 16 partide, fotbalistul de 25 de ani a oferit o pasă decisivă și a marcat un gol din penalty, motiv pentru care șefii londonezilor au început să regrete transferul.

Potrivit celor de la Fichajes, Arsenal i-a găsit deja un potențial înlocuitor lui Kai Havetrz. Sursa citată susține că pe lista de transferuri din această iarnă se află Ivan Toney (27 de ani). 

Fotbalistul celor de la Brentford este suspendat până la începutul anului viitor pentru că a pariat de 262 de ori pe meciuri de fotbal, însă ”Albinele” sunt gata să îl vândă doar dacă vor primi 100 de milioane de euro. 

Ivan Toney (stânga) și Raheem Sterling (dreapta) / Foto: Profimedia

Comunicatul postat de Arsenal, după ”cea mai controversată fază din Premier League”

Arsenal a fost învinsă de Newcastle United, scor 1-0, în cadrul etapei a 11-a din Premier League. 

Singurul gol al partidei a fost marcat de către Anthony Gordon, după o fază extrem de controversată. 

Atât jucătorii lui Arsenal, cât și internauții au reclamat faptul că golul lui Gordon ar fi trebuit anulat de către cei din cabina VAR. În total, conform presei britanice, au existat patru argumente separate pentru care reușita putea fi anulată:

  • mingea ar fi ieșit în aut de poartă înainte să fie centrată de Willock
  • Joelinton l-ar fi faultat în atac pe Gabriel înainte să îi recentreze lui Gordon
  • tot Joelinton ar fi atins mingea cu mâna, din plonjon
  • Gordon s-ar fi aflat în offside în momentul recentrării

La mai puțin de o zi de la partida de pe  St. James' Park, oficialii celor de la Arsenal au reacționat printr-un comunicat oficial. 

„Clubul de fotbal Arsenal sprijină din toată inima declarațiile lui Mikel Arteta de după meci, după mai multe erori inacceptabile de arbitraj și VAR sâmbătă seara.

De asemenea, am dori să recunoaștem efortul și performanța uriașă din partea jucătorilor și suporterilor noștri care au făcut deplasarea pe St James’ Park.

Premier League este cel mai bun campionat din lume, cu cei mai buni jucători, antrenori și suporteri, care merită totul.

PGMOL trebuie să abordeze urgent standardul de oficiere și să se concentreze pe acțiuni care ne mută pe toți de la analiza retrospectivă, încercările de explicații și scuzele.

Susținem eforturile continue ale directorului șef de arbitri, Howard Webb și am dori să lucrăm împreună pentru a atinge standardele de oficiere de clasă mondială pe care le cere liga noastră”, se arată în comunicatul celor de la Arsenal. 

Etichete: premier league , arsenal , kai havertz , ivan toney


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât Davos și Coachella. Miliardari și vedete din toată lumea au zburat la Jamnagar, depășind capacitatea micuțului aeroport cu avioanele lor private și zborurile charter. Cu toții au venit să petreacă împreună cu cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, unul dintre cei trei bărbați care joacă un rol fundamental în procesul de transformare a Indiei într-o superputere economică, potrivit CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Foto De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Încep negocierile! A venit la București pentru Florinel Coman și e la palatul lui Gigi Becali

600.000 de euro dintr-un ”foc” pentru FCSB!

Video ”Antrenorul” Becali nu se mai oprește! Ce spune despre Lucescu și Petrescu

Video FCSB, aproape de marea lovitură în mercato! Gigi Becali a făcut anunțul

Citeşte şi

Decizia luată de șefii lui Manchester United în privința lui Erik ten Hag, după umilința cu Crystal Palace

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

PEROZCine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Gigi Becali, dezvăluire tare: a băgat 500.000 de euro în campania finei sale! „Nu am nevoie de DNA, o fac publică” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Înjurături de nedescris la Roma: campioana de Grand Slam care i-a făcut zob pe italieni VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”