Carragher şi Gerrard, după finala Ligii de la Istanbul

Atac incredibil la adresa unei legende a lui Liverpool: "Îl urăsc, era inutil! E dreptaci, dar are două picioare stângi"

12.05.2019, 14:49
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

În ziua în care Liverpool luptă pentru un titlu istoric, după 28 de ani, El Hadji Diouf, fost "cormoran" l-a făcut praf pe Jamie Carragher, o legendă de pe Anfield.

Atacantul senegalez a fost protagonistul unuia dintre cele mai neinspirate transferuri făcute de gruparea engleză. Adus de la Lens în 2002, vârful a evoluat trei sezoane pe Anfield. Timp în care a marcat doar trei goluri.

Acest lucru nu îl împiedică să aibă remarci dure despre foşti coechipieri care au marcat istoria lui Liverpool. Ultimul pe lista sa a fost Carragher, fost căpitan al echipei şi internaţional englez, care a evoluat toată cariera pentru "cormorani" (508 meciuri, între 1996 şi 2013).

"Îl urăsc pe Carragher. A fost cel mai mare curcan pe care l-am văzut vreodată pe un teren de fotbal. Era pur şi simplu inutil. El era dreptaci, însă avea două picioare stângi. Dacă nu era un "copil al lui Liverpool" nu ar fi avut niciodată cariera pe care a avut-o", a declarat Diouf pentru revista franţuzească So Foot.

L-a pus la zid, în trecut, şi pe Gerrard

El Hadji Diouf nu se află la prima ispravă de acest gen. La o zi după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal, "Stevie G" a fost aspru criticat de fostul său coleg de la Liverpool.

Totul a plecat atunci de la faptul că Gerrard l-a acuzat pe fostul său coleg, în cartea sa apărută acum câţiva ani, că “nu are niciun interes real pentru fotbal” şi că “nu-i pasă deloc de Liverpool”. Idolul tribunei de pe Anfield a mai povestit cum Diouf l-ar fi scuipat pe un fan al lui Celtic în timpul unui meci din Cupa UEFA, în 2003, caracterizându-i astfel comportamentul “dispreţuitor şi duşmănos”.

Senegalezul a avut încă din 2015 mai multe replici acide la adresa englezului, însă totul a escaladat odată cu retragerea lui Gerrard.

"Când am venit eu la Liverpool, i-am arătat lui Gerrard că nu înseamnă nimic. L-am întrebat: "În ce competiții mari ai jucat tu și de unde își amintește lumea de tine?". Când am ajuns la Liverpool, Gerrard nu se uita în ochii mei pentru că îi era frică. Îi era teamă să vorbească cu mine. Ca jucător, îl respect. A fost un jucător bun. Dar ca om, nu! A fost un jucător ca toți ceilalți. El trebuia să-și facă treaba în teren așa cum știe, dar nu să se ducă la antrenor și să-i raporteze ce se întâmplă în vestiar", a spus El Hadji Diouf, potrivit goal.com.

Etichete: el hadji diouf , diouf liverpool , al hadji diouf carragher


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Corvinul - Oțelul 2-2, ACUM pe DGS 1. Câștigătoarea Cupei se decide în prelungiri. Duel pentru trofeu și Europa League

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Video Exclusiv ”Campionatul din Spania este potrivit pentru Ianis?” Experții Digi Sport au oferit răspunsul pe loc

PAOK - Panathinaikos 4-1. Victorie uriașă! Trupa lui Lucescu a urcat pe primul loc și are titlul la mâna ei

Citeşte şi

Englezii s-au convins de Radu Drăgușin, după doar 30 de minute jucate la Tottenham: ”Nu ne-ar surprinde”

Foto Peste 400.000 de persoane au semnat o petiție împotriva ”robotului” Erling Haaland, adresată Guvernului Britanic

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat