Pep Guardiola, în timpul meciului Manchester City - Newcastle 5-0 / Foto: Profimedia

"Aveți vreun mesaj pentru cei de la Southampton înainte de meciul cu Liverpool?" Răspunsul spontan al lui Guardiola

articol scris de Digi Sport
16.05.2022, 09:19
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

West Ham și Manchester City au remizat, scor 2-2, în etapa a 37-a din Premier League, iar "Cetățenii" s-au distanțat la 4 puncte de Liverpool.

Pep Guardiola către cei de la Southampton: "Să-i bateți pe Liverpool cu 4-0!"

"Cormoranii" au un meci mai puțin disputat și vor evolua în această săptămână, în deplasare, cu Southampton.

Având în vedere diferența dintre primele două clasate, Manchester City poate câștiga titlul încă din această rundă dacă Liverpool pierde cu Southampton.

Întrebat dacă are vreun mesaj pentru cei de la Southampton, Pep Guardiola a răspuns: "Să-i bată pe Liverpool cu 4-0!".

"Acum nu sunt discuții despre diferența de goluri sau altceva. Trebuie să ne câștigăm meciul pentru a fi campioni. Dacă nu câștigăm, Liverpool va fi campioană. Pot să vă asigur de ceva: peste o săptămână stadionul nostru va fi plin și le vom oferi suporterilor totul timp de 95 de minute și ei ne vor da nouă totul.

Este un privilegiu incredibil că avem șansa de a juca în fața suporterilor noștri meciul pe care trebuie să-l câștigăm pentru a fi campioni. De abia aștept! Ne vom odihni pentru una sau două zile, ne vom deconecta mental și apoi ne vom antrena trei sau patru zile pentru a fi pregătiți pentru meciul cu Aston Villa", a mai declarat Pep Guardiola.

  • În ultima rundă, Manchester City va juca împotriva lui Aston Villa, în timp ce Liverpool primește vizita lui Wolverhampton.

Spectacolul Premier League revine la Digi Sport

Digi Sport va difuza, începând cu anul 2022, următoarele 3 sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). Astfel, pentru prima dată în istoria companiei, Digi Sport va transmite simultan toate cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga, LaLiga, Ligue 1, Serie A și Premier League.

Ne face plăcere să anunțăm că Digi Sport va transmite următoarele trei sezoane ale campionatului Premier League, conținut care completează perfect varietatea de competiții sportive adusă în casele a milioane de fani ai fotbalului și ai sportului în general. 

Conținutul de calitate, echipa de profesioniști, entuziasmul și experiența lor, și, nu în ultimul rând, notorietatea ne ajută să fim lideri pe piața canalelor sportive din România”, a declarat Serghei Bulgac, CEO DIGI | RCS & RDS.

Rivalitățile din Anglia sunt printre cele mai vechi din istoria sportului rege. Aici pot fi urmărite duelurile dintre Manchester United și Liverpool, Tottenham și Arsenal sau marele derby din Manchester, dintre City și United. Un aport incontestabil la crearea atmosferei unor astfel de confruntări îl au și suporterii britanici, celebri pentru pasiunea pe care o manifestă în susținerea echipelor favorite. De altfel, nici sărbătorile nu-i opresc pe englezi să se bucure de fotbal, meciurile din Premier League fiind programate inclusiv în a doua zi de Crăciun și în prima zi din an, când alte campionate se află în pauză.

Premier League atrage miliarde de telespectatori din toate colțurile lumii, dar și nume celebre din fotbalul mondial. Ronaldo, Salah, Kane sau Lukaku sunt doar câțiva jucători care dau savoare meciurilor din Anglia, sub conducerea unor de antrenori de top precum Pep Guardiola sau Jürgen Klopp. Cu astfel de vedete în prim-plan, fotbalul englez ajunge constant în fazele finale ale marilor competiții europene, o dovadă fiind chiar ultima finală UEFA Champions League, câștigată de Chelsea împotriva celor de la Manchester City. 

Pe lista fotbaliștilor care au evoluat de-a lungul timpului în prima ligă engleză se află și românii Dan Petrescu, Adrian Mutu, Gică Popescu. De altfel, din postura de invitat permanent,  și Ilie Dumitrescu, fost jucător la Tottenham și West Ham United, va analiza partidele din Premier League în cadrul emisiunilor Digi Sport.

Abonații serviciilor Digi vor putea viziona meciurile din Premier League pe canalele Digi Sport, pe Digi 4K, pe site-ul www.digisport.ro, dar și prin intermediul aplicației gratuite Digi Online.

De curând, Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Etichete: liverpool , manchester city , pep guardiola , southampton


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”A fost scandal, s-au luat la bătaie”. De ce i-a aruncat Iacob ghetele la gunoi lui Rrahmani

Motivul pentru care Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj: ”Aș fi vrut o pauză mai lungă”

Zeljko Kopic i-a mobilizat pe jucători înainte de meciul cu ”U” Cluj: ”Eu dau tot ce am mai bun pentru Dinamo!”

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

Citeşte şi

Mohamed Salah nu scapă de critici, după scandalul cu Jurgen Klopp. De ce a fost numit ”cel mai egoist jucător”

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale