Jucătorii lui Liverpool în partida cu Bournemouth / Foto: Profimedia

Video Bournemouth - Liverpool 0-4. ”Cormoranii” își consolidează prima poziție din clasament

articol scris de Digi Sport
21.01.2024, 20:28
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Liverpool a câștigat, în deplasare, împotriva celor de la Bournemouth, scor 4-0, într-un meci din cadrul etapei a 21-a din Premier League.
Golurile ”Cormoranilor” din această partidă au fost marcate de Darwin Nunez (minutele 49 și 90+3) și Diogo Jota (minutele 71 și 80).

În urma acestui rezultat, Liverpool se află pe primul loc al ierarhiei din Premier League, cu 48 de puncte acumulate după 21 de etape. De partea cealaltă, Bournemouth ocupă poziția a 12-a, cu 25 de puncte obținute după 20 de meciuri.

În acest moment, ”Cormoranii” se află la 5 puncte în fața echipei aflate pe locul secund în Premier League, Manchester City (43 de puncte acumulate după 20 de partide).

VIDEO Rezumat Bournemouth - Liverpool 0-4

Min. 90+9: Final de meci!

Min. 90+3: Gool Liverpool! Gomez a trimis o pasă precisă în careu pentru Nunez, iar uruguayanul l-a învins pe Neto cu un șut la colțul lung. 

Min. 80: Gool Liverpool! Bradley i-a pasat în careu lui Jota, iar acesta a luftat încercând să lovească balonul. Însă, din a doua încercare, portughezul a trimis un șut plasat, pe jos, direct în poarta lui Neto. 

Min. 70: Gool Liverpool! ”Cormoranii” au scăpat pe contraatac prin Nunez, dar acesta a fost oprit de un adversar. Ulterior, balonul a ajuns la Gakpo, care i-a pasat în careu lui Jota, care a înscris din interiorul suprafeței de pedeapsă cu un șut pe jos. 

Min. 49: Gool Liverpool! Jones i-a pasat lui Jota la marginea careului de 16 metri, portughezul i-a trimis mai departe din prima în careu lui Nunez, iar acesta l-a învins pe Neto cu un șut pe jos. 

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+1: Pauză!

Min. 44: Ocazie Bournemouth! Kluivert a pasat în fața porții, dar Solanke nu a ajuns la balon.

Min. 1: A început partida! 

Echipele de start

Bournemouth: Neto - Aarons, Zabarniy, Mepham, Hill - Cook, Christie - Tavernier, Kluivert, Sinisterra - Solanke

Rezerve: Billing, Brooks, Greenwood, Kelly, Kilkenny, Marcondes, Moore, Scott, Travers

Antrenor: Andoni Iraola

Liverpool: Allison - Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez - Elliott, Mac Allister, Jones - Diaz, Jota, Nunez

Rezerve: Adrian, Beck, Clark, Gakpo, Gordon, Gravenberch, Kelleher, McConnell, Quansah

Antrenor: Jurgen Klopp

Lider în Premier League, Liverpool vrea să-și mențină avansul în fața clasamentului față de urmăritoare, mai ales după ce Arsenal a umilit-o ieri pe Crystal Palace, scor 5-0 și s-a apropiat la două puncte.

Totuși, meciul nu o găsește în cea mai bună situație pe Liverpool, întrucât ”Cormoranii” vor aborda partida fără trei titulari: Mohamed Salah, plecat la Cupa Africii, Trent Alexander-Arnold care este accidentat și Wataru Endo, convocat la Cupa Asiei.

Chiar dacă a pierdut ultima etapă, scor 1-3 cu Tottenham, Bournemouth este una dintre cele mai în formă echipe din Premier League, cu șase victorii obținute în ultimele nouă meciuri.

Cele două s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon, iar Liverpool s-a impus în ambele dăți: 3-1 în Premier League și 2-1 în Cupa Ligii Angliei, atunci când Ionuț Radu a fost titular.

Jurgen Klopp l-a invitat pe Sven-Goran Erikkson să fie antrenor la Liverpool pentru o zi

Sven-Goran Erikkson a mărturisit recent faptul că are zilele numărate, din cauza faptului că are cancer în stadiu terminal. Suedezul a aflat acest lucru în 2023, când s-a prăbușit în timp ce alerga, iar la spital a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în fază terminală.

Fost antrenor la echipe precum Manchester City, Roma, Lazio și Benfica, suedezul este un fan înfocat al lui Liverpool, iar acesta și-ar fi dorit să aibă ocazia de a-i antrena pe ”Cormorani”.

Jurgen Klopp a auzit aceste vești și nu a stat pe gânduri.

”Am auzit de admirația și dragostea sa față de Liverpool și că a fost un fan toată viața sa. Tot ce pot să spun e că este că îl invit oricând la Liverpool să fie antrenor pentru o zi dacă își dorește.

Să stau pe margine poate fi dificil, dar să îl avem pe el aici și să-i arătăm cât de minunat a devenit clubul de-a lungul anului e ceva ce cu siguranță ne-am dori. Poate să vină aici și să se bucure de câteva ore minunate, sunt sigur”, a declarat Klopp, citat de sportbible.

  • ”Tatăl meu este încă în viață și este încă un suporter al lui Liverpool, ca și mine. Așa că întotdeauna mi-am dorit să fiu managerul lor, dar acest lucru nu se va întâmpla cu siguranță”, declara Sven-Goran Eriksson.

Etichete: liverpool , premier league , bournemouth


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Charalambous nu a mai rezistat și a răbufnit înainte de Rapid - FCSB: ”E prea mult”

Răzvan Lucescu, Jose Mourinho și Thomas Tuchel, pe lista aceluiași club

TREI cuvinte! Atât au transmis cei de la Bayer Leverkusen după ce au intrat în istorie

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Citeşte şi

Jurgen Klopp nu s-a mai abținut și a izbucnit în lacrimi: ”Aș dori să-mi cer scuze!”

E gata! A semnat și va fi noul antrenor al lui Liverpool: ”Confirm”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Calificări la Imola: Max Verstappen l-a egalat pe legendarul Ayrton Senna citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină