Harry Maguire și Erik ten Hag / Foto: Profimedia

Ce a spus Erik ten Hag, după ce Maguire a primit titlul de ”omul meciului” în partida cu Sheffield United

articol scris de Digi Sport
22.10.2023, 14:10
  • MEDIA: Digi Sport Special, luni, 18:00, DGS 1

  • MEDIA: Liga Digi Sport, luni, 14:30, DGS 1

Manchester United s-a impus la limită, scor 2-1, împotriva celor de la Sheffield United, în etapa a noua din Premier League. 

Cu Lisandro Martinez accidentat și Raphael Varane nerefăcut 100%, Erik ten Hag a fost nevoit să îl titularizeze pe Harry Maguire, iar englezul nu a dezamăgit.

Erik ten Hag, încântat de prestația lui Harry Maguire

Maguire a arătat un nivel bun de joc în partida cu Sheffield United și a arătat siguranță în apărare. La capătul unui meci solid, Maguire a obținut premiul de ”omul meciului”, iar antrenorul olandez Erik ten Hag nu s-a ferit să-l laude.

”Harry Maguire joacă așa cum ne dorim să o facă, își domină adversarii. Sunt încântat de performanțele lui. 

A meritat premiul de ”omul meciului” ieri. A făcut un meci foarte, foarte bun, a citit jocul foarte bine. Sunt mulțumit de el”, a declarat Erik ten Hag, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

De când a ajuns la Manchester United în 2019, Maguire a fost criticat de foarte multe ori, însă englezul a început să arate o formă bună, iar acest lucru a fost remarcat de antrenorul său.

Harry Maguire, nemulțumit de statutul său la Manchester United

Potrivit The Sun, Harry Maguire s-a arătat indignat de faptul că evoluează prea puțin pentru Manchester United și a susținut că, dacă această situație se va prelungi, fundașul central va lua în considerare să aibă o discuție cu oficialii grupării de pe Old Trafford pentru a stabili detaliile plecării sale din curtea ”Diavolilor”. 

"Nu am de gând să stau aici toată viața și să joc o dată pe lună. Dacă va continua (n.r.situația de a juca atât de puțin), sunt sigur că eu și clubul ne vom așeza la masă și vom avea o discuție. Dar, în acest moment, sunt concentrat pe cele două meciuri importanteale naționalei Angliei. 

Și apoi mă concentrez pentru a încerca să-mi recâștig locul de titular la Manchester United și să încerc să ajut echipa să urce în clasament până acolo unde ar trebui să fim. Am încredere în capacitatea mea și în ceea ce am făcut în cariera mea”, a spus Harry Maguire. 

De asemenea, Harry Maguire a subliniat că își dorește să devină în cel mai scurt timp un jucător important și influent pentru Manchester United. 

”Fiecare jucător care se află pe bancă trebuie să creadă că ar trebui să fie titular, altfel nu ar juca la un nivel înalt. Eu nu sunt diferit. A fost greu, vreau să joc meciuri, vreau să mă simt important pentru club și pentru restul echipei.

Nu am jucat nici pe departe atât de mult pe cât mi-aș dori. Trebuie doar să mă asigur că sunt pregătit să profit de oportunitățile care se ivesc", a mai transmis fundașul central, conform sursei citate anterior. 

  • 20 de milioane de euro este cota de piață a lui Harry Maguire, potrivit Transfermarkt.

Etichete: manchester united , maguire , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un turist în vârstă de 55 de ani a fost găsit mort pe insula Corfu din Grecia. Este al treilea, în decurs de o săptămână

Cadavrul unui turist american în vârstă de 55 de ani a fost descoperit duminică pe insula Corfu, ceea ce ridică la trei numărul turiştilor străini găsiţi morţi în Grecia în decurs de o săptămână. Alţi trei turişti străini sunt căutaţi pe alte insule greceşti, potrivit presei elene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Darius Ghindovean a semnat cu FCU Craiova

Cum ne-au numit ucrainenii înaintea meciului direct de la EURO 2024

Decizia luată de UEFA în cazul lui Istvan Kovacs, la două zile după startul EURO 2024

Decizie scandaloasă în Rusia, înainte de primul meci al României la EURO! Ucrainenii au reacționat imediat

Foto ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

S-a scris istorie la Munchen! Performanța reușită de România, după victoria necruțătoare cu Ucraina

Foto Un fan român nu a mai rezistat! A întrerupt pentru câteva secunde meciul ”Tricolorilor” cu Ucraina

Ce viteză a avut șutul ”rachetă” a lui Nicolae Stanciu cu care România a deschis scorul împotriva Ucrainei

Galerie Foto Englezii s-au convins, după ce România a făcut-o șah-mat pe Ucraina la EURO 2024

Citeşte şi

Florentino Perez, de neoprit! 50.000.000 € pentru al doilea transfer al verii la Real Madrid

Adio, Cristi Manea! Galatasaray negociază cu fotbalistul lui Manchester United

PEROZCe i-a spus prințul George lui Kate Middleton, la Trooping the Colour. Remarca adorabilă dezvăluită de un expert în citirea pe buze

FILM NOWDaniel Radcliffe, apariție rară pe covorul roșu alături de iubita lui. Actorul din „Harry Potter” și Erin Darke sunt împreună de 12 ani

Știm adversarele FCSB din Liga Campionilor, chiar dacă UEFA a șters postarea! Cele patru echipe care pot ieși în cale citeşte ştirea pe Prosport.ro

Bianca Andreescu, tristă de ziua ei: a izbucnit în plâns după finală. "Bibi" a avut și un mesaj special pentru români VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Șoferii români al căror permis de conducere expiră la 2 ani. De ce a fost micșorată valabilitatea carnetului de șoferi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Digi World

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri