Cesar Azpilicueta la Chelsea / Foto: Profimedia

Cesar Azpilicueta a explicat de ce a vrut să se despartă de Chelsea și să meargă la Barcelona

articol scris de Digi Sport
08.08.2022, 16:30
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Cesar Azpilicueta (32 de ani) și-a prelungit contractul cu Chelsea Londra în această vară, deși a fost în contact cu cei de la FC Barcelona pentru un transfer.

  • Premier League poate fi urmărit pe canalele Digi Sport pentru următoarele trei sezoane, alături de celelalte patru campionate puternice din Europa (La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1).

Noua înțelegere dintre Chelsea și Cesar Azpilicueta se întinde până la finalul sezonului 2023/2024, astfel că șansele ca fundașul iberic să revină în Spania au scăzut.

Cesar Azpilicueta spune de ce ar fi vrut să plece de la Chelsea la Barcelona

Căpitanul lui Chelsea spune că au existat discuții cu cei de la Barcelona și era pe cale să se întoarcă în țara natală, pentru că simțea nevoia de o nouă provocare în cariera sa, dar discuțiile cu oficialii grupării londoneze l-au convins să continue pe Stamford Bridge.

Sunt întotdeauna total sincer și discuțiile chiar au existat. M-am gândit că după Cupa Mondială a Cluburilor, câștigând acest trofeu și fiind primul jucător de la Chelsea care câștigă fiecare trofeu pus în joc, că poate era timpul să mă întorc în Spania, poate pentru o nouă provocare.

Dar apoi s-a întâmplat totul, am avut niște conversații foarte bune cu managerul și noii proprietari. Sunt căpitanul acestui club și am vrut să rămân dedicat lui Chelsea.

Conversațiile pe care le-am avut vor rămâne private, dar am avut niște discuții foarte bune, am spus ce credem și apoi mi-am dat seama că vreau să continui să-mi ajut clubul”, a spus Azpilicueta, pentru siteul clubului.

Barcelona a propus trei jucători la Chelsea

Date fiind cheltuielile mari din această vară și lotul numeros pe care Xavi îl are la dispoziție, presa din Regat anunță că gruparea blaugrana i-a propus celei de pe Stamford Bridge trei jucători.

Conform sursei citate, se pare că este vorba de Frenkie de Jong, Memphis Depay și Pierre-Emerick Aubameyang. Olandezul este dorit și de Manchester United, însă ar prefera un transfer la Chelsea, iar clubul londonez este interesat de mijlocașul batav.

Ceilalți doi, Depay și Aubameyang, au mai evoluat în Premier League, la Manchester United, respectiv Arsenal, și sunt victimele transferurilor făcute de catalani în această vară.

Aducerea lui Robert Lewandowski și a lui Raphinha, la care se adaugă și prelungirea contractului lui Ousmane Dembele, au făcut ca ibericii să aibă un surplus de fotbaliști pentru posturile din ofensivă.

Tocmai din acest motiv, Depay și Aubameyang au devenit fotbaliști de care catalanii se pot dispersa. Totuși, nu se știe momentan dacă vreunul din cei doi prezintă interes pentru Chelsea.

Ei ar putea fi folosiți într-un schimb, mai ales că Barcelona continuă să insistente pentru transferul lui Marcos Alonso.

Etichete: chelsea , barcelona , chelsea barcelona , cesar azpilicueta , cesar azpilicueta barcelona , cesar azpilicueta chelsea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

Chelsea - West Ham, LIVE VIDEO, 16:00, DGS 2 / Liverpool - Tottenham, LIVE VIDEO, 18:30, DGS 1. Meciuri tari în PL

Ce a spus Xavi, după ce ”a făcut-o” campioană pe Real Madrid

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”