Claudio Ranieri i-a adus un ultim omagiu lui Vichai Srivaddhanaprabha

Video Ranieri, antrenorul care a câștigat titlul cu Leicester, i-a adus un ultim omagiu lui Vichai Srivaddhanaprabha

01.11.2018, 20:43
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Leicester este în doliu, după ce elicopterul patronului fostei campioane a Angliei s-a prăbușit, iar în accident au pierit Vichai Srivaddhanaprabha, alături de alte 4 persoane. Claudio Ranieri, antrenorul care a câștigat titlul cu Leicester, i-a adus un ultim omagiu patronului "Vulpilor".

Antrenorul italian a mers împreună cu soția sa și a depus o coroană de flori la locul tragediei. Alături de Claudio Ranieri și soția sa au fost prezenţi soţia şi fiul lui Vichai Srivaddhanaprabha, Aiyawatt cel despre care s-a scris inițial că se afla la bordul elicopterului care s-a prăbuşit lângă stadionul celor de la Leicester.

"Sunt extrem de marcat de tot ce s-a întâmplat. A fost un om bun și avea mereu o atitudine pozitivă. Era evident pentru toată lumea că era un om bun, cu o personalitatea frumoasă și care reușea să-i facă pe toți cei cu care intra în contact să-l iubească. De câte ori venea în vestiar o făcea doar să ne susțină cu vorbe bune, nu aducea niciun reproș. A fost un om remarcabil și toți cei care l-au cunoscut au devenit mai buni" a declarat Claudio Ranieri.

Antrenorul care a adus titlul pentru Leicester în urmă cu doi ani e convins că fiul lui Vichai Srivaddhanaprabha va continua munca începută de omul de afaceri la clubul de pe King Power Stadium.

"Acum a venit rândul fiului său Aiyawatt, care a fost mereu îndrăgostit de fotbal să calce pe urmele lui și să continue tradiția" a mai spus Claudio Ranieri.

Accidentul de elicopter de lângă stadionul lui Leicester, soldat cu 5 morți

Poliția din Leicestershire a anunțat și numele celorlalte patru victime, în afară de patronul clubului Leicester: pilotul Eric Swaffer (53 de ani), iubita acestuia, Izabela Lechowicz (46 de ani), și alți doi membri ai staff-ului, Nursara Suknamai și Kaveporn Punpare.

Familia miliardarului în vârstă de 60 de ani a fost, luni, la locul tragediei pentru a depune o coroană de flori şi a-i aduce un ultim omagiu. Au fost prezenţi soţia şi fiul lui Vichai Srivaddhanaprabha, Aiyawatt, cel despre care s-a scris inițial că se afla la bordul elicopterului care s-a prăbuşit lângă stadionul celor de la Leicester.

Înconjuraţi de flori şi lumânări, membrii familiei cu greu şi-au putut controla emoţiile şi au izbucnit în plâns. Aiyawatt Srivaddhanaprabha este vicepreşedintele celor de la Leicester şi cel care va prelua conducerea clubului.

Vichai Srivaddhanaprabha, patronul lui Leicester City din 2010

Născut în Bangkok, la 4 aprilie 1958, Vichai Srivaddhanaprabha a intrat în lumea afacerilor în 1989, când a deschis lanţul de magazine “King Power Duty Free”, care a primit sigiliul regal de aprobare în 2009. În scurt timp a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din Thailanda. Conform topului Forbes 2017, omul de afaceri avea o avere estimată la 4,9 miliarde de dolari, al 5-lea cel mai bogat om din țara sa.

Vichai Srivaddhanaprabha era patronul lui Leicester City din 2010, după ce a cumpărat clubul de la Milan Mandaric. La scurt timp după ce devenit noul patron al formaţiei, omul de afaceri thailandez a decis să schimbe numele stadionului, din “Walkers Stadium” în “King Power Stadium”.

Leicester City a devenit campioană în sezonul 2015-2016, când formaţia de pe “King Power Stadium” a câştigat primul şi singurul titlu de campioană a Angliei din istoria clubului. După performanţa obţinută, Vichai Srivaddhanaprabha le-a oferit jucătorilor câte un automobil BMW i8s, care avea în 2016 un preţ de catalog de 100.000 de lire sterline.

În mai 2017, omul de afaceri thailandez a cumpărat şi clubul Oud-Heverlee Leuven, care în prezent joacă în liga a doua din Belgia.

Etichete: claudio ranieri , ranieri leicester , vichai srivaddhanaprabha , accident elicopter leiceister


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-4, ACUM, Digi Sport 1. Umilință totală pentru Gică Hagi! Farul, cea mai slabă prezență din ”era Regelui”

Reacția lui Adi Popa, după ce FCSB a câștigat titlul în SuperLiga

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Citeşte şi

Englezii s-au convins de Radu Drăgușin, după doar 30 de minute jucate la Tottenham: ”Nu ne-ar surprinde”

Foto Peste 400.000 de persoane au semnat o petiție împotriva ”robotului” Erling Haaland, adresată Guvernului Britanic

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”