Mason Greenwood / Foto: Profimedia

Consecințele scandalului în care e implicat Mason Greenwood, fotbalist care și-ar fi bătut și violat iubita

articol scris de Digi Sport
04.02.2022, 10:56
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Antrenorul lui Manchester United, germanul Ralf Rangnick, a dezvăluit că Jesse Lingard a ratat un transfer în perioada de mercato de iarnă din cauza "afacerii" Greenwood.

Jesse Lingard a ratat un transfer din cauza lui Mason Greenwood

Jesse Lingard, pe vremea când juca la Manchester United / Foto: Profimedia

Atacantul Mason Greenwood a fost arestat duminică sub acuzaţiile de viol şi violenţe asupra unei tinere, fiind suspendat de Manchester United. Marţi, acuzaţiile contra internaţionalului englez de 20 ani au inclus acuzaţiile de agresiune sexuală şi ameninţări cu moartea.

La conferinţa de presă dinaintea meciului de vineri cu Middlesbrough, din Cupa Angliei, Rangnick nu a răspuns la nicio întrebare în cazul Greenwood.

În schimb, tehnicianul german a recunoscut că acest caz l-a determinat să-l păstreze pe Jesse Lingard, care dorea să fie cedat în mercato de iarnă pentru a prinde mai multe minute de joc.

Decepţionat, Lingard, cu 14 meciuri disputate şi două goluri marcate în acest sezon, a cerut câteva zile libere pentru a se recupera din punct de vedere psihic.

În meciul de vineri cu Middlesbrough, Paul Pogba ar putea fi utilizat din nou, după ce a jucat ultima oară în data de 2 noiembrie, la un meci cu Atalanta din Liga Campionilor, iar apoi s-a accidentat la echipa Franţei.

Mason Greenwood, arestat și apoi eliberat pe cauțiune. Man. United i-a suspendat contractul

Galerie Foto

Mason Greenwood a petrecut trei nopți în arest, unde a ajuns după ce a fost acuzat de iubita sa, Harriet Robson, că a bătut-o și a violat-o.

Totul a început la finalul lunii ianuarie, după ce prietena sa a postat pe rețelele sociale mai multe poze în care apărea cu leziuni de pe urma unui comportament agresiv al lui Mason.

Harriet Robson (18 ani) a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, dar și un clip video în care este plină de sânge.

După ultimele detalii apărute în presă, cei de la Manchester United au emis un comunicat pe site-ul clubului, în care anunță că "Mason Greenwood nu o să facă parte din pregătirea și meciurile echipei în perioada următoare".

Pe 2 februarie, după 3 zile de arest, Mason Greenwood (20 de ani) a fost eliberat pe cauțiune.

Manchester United i-a suspendat contractul lui Greenwood până la finalizarea cazului. În plus, unele firme cu care jucătorul are contract de imagine au anunțat că rup angajamentul.

Etichete: manchester united , ralf rangnick , jesse lingard , mason greenwood


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Video Man. City - West Ham 3-1 / Arsenal - Everton 2-1. ”Cetățenii” au câștigat Premier League! City, campioană a 4-a oară la rând

Manchester United ”sparge banca” pentru un jucător din Premier League

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian