Cristiano Ronaldo în tricoul lui Manchester United / Foto; Profimedia

Cristiano Ronaldo are de ce să dea totul: 1 milion de euro pentru fiecare dintre cele trei "clauze secrete" din contract

articol scris de Digi Sport
23.01.2022, 12:07
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Cristiano Ronaldo (36 de ani) pare mai motivat decât niciodată în tricoul lui Manchester United în acest sezon.

Superstarul portughez o arată prin limbajul trupului la fiecare meci, iar presa britanică crede că a aflat și motivele care îl fac pe Ronaldo să dea totul pe teren. Pe lângă gloria sportivă, vânată de portughez încă de la începutul carierei, la mijloc ar fi vorba și de bani.

Cristiano Ronaldo are trei clauze de câte un milion € în contractul cu Manchester United

Englezii au aflat recent mai multe detalii importante din contractul lui Ronaldo cu Manchester United, valabil până în vara anului viitor. Chiar dacă pierde o sumă uriașă dacă vicecampioana Angliei ratează top 4 în Premier League, CR7 poate să activeze și niște clauze care îl favorizează.

Publicația Mirror a aflat că există trei "clauze secrete" în contractul lui Ronaldo. Lusitanul va primi câte un milion de euro pentru fiecare dintre următoarele performanțe: câștigarea Ligii Campionilor, câștigarea Balonului de Aur și câștigarea trofeului UEFA pentru Jucătorul Anului.

În acest sezon, Ronaldo a pierdut deja cursa pentru Balonul de Aur în fața marelui rival, Lionel Messi (34 de ani). Totuși, încă mai poate bifa celelalte două clauze în ediția actuală. Manchester United este în optimile UCL și se bate cu Atletico Madrid, iar câștigarea competiției i-ar da șanse mari să câștige și premiul individual din partea UEFA.

Cristiano Ronaldo, supărat pe antrenor după ce a fost înlocuit

Galerie Foto

Cristiano Ronaldo a rămas siderat când a văzut că a fost scos de pe teren în minutul 71 al meciului Brentford - Manchester United 1-3, cu fundașul Harry Maguire.

Starul portughez, care pe 5 februarie va împlini 37 de ani, și care le-a pus șefilor clubului o condiție pentru a continua la Manchester United și din sezonul viitor, și-a abținut cu greu nervii, dar tot i-a transmis ceva managerului Ralf Rangnick (63 de ani).

Ronaldo a venit la margine, a dat mâna cu Maguire, cum se face la orice schimbare, dar apoi a avut o reacție rece față de antrenor. Neasmțul l-a îmbrățișat și a sperat că nu sunt probleme, numai că portughezul a răbufnit după ce s-a așezat pe bancă.

De ce m-ai scos pe mine?”, s-a răstit ”Cr7” la antrenor. A fost nevoie ca antrenorul german să se întoarcă spre el și să-i explice prietenește motivul pentru care a fost nevoie de înlocuirea acestuia. Ronaldo venea după o accidentare la coapsă și, cel mai probabil, Rangnick a încercat să-l menajeze.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Citeşte şi

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”