Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Manchester United / Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, liderul unui top mai puțin dorit! Starul lui Manchester United, la mare distanță de următorii clasați

articol scris de Digi Sport
27.02.2022, 12:15
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a doborât record după record de-a lungul carierei și este va rămâne unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, însă vârsta nu iartă pe nimeni, iar în acest sezon a devenit liderul unui top mai puțin dorit.

Transferat la începutul acestui sezon la Manchester United, Cristiano Ronaldo și-a pus amprenta imediat pe jocul echipei de pe Old Trafford. Starul lusitan a fost de mai multe ori decisiv pentru ”Diavoli”, dar evoluțiile sale nu mai sunt la același nivel ca în urmă cu câțiva ani și acest lucru se vede în statistici.

Cristiano Ronaldo, liderul topului jucătorilor surprinși de cele mai multe ori în ofsaid, în Premier League

CR7 se deplasează pe teren mai puțin decât o făcea la apogeul carierei, iar acest lucru i-a adus poziția de lider în topul jucătorilor din Premier League surprinși de cele mai multe ori în ofsaid, în acest sezon. Ronaldo a fost semnalizat în afara jocului de 25 de ori și este urmat de Raul Jimenez (Wolverhampton), Ivan Toney (Brentford) și Chris Wood (Newcastle), surprinși în ofsaid de câte 19 ori.

Cristiano Ronaldo, liderul topului jucătorilor surprinși de cele mai multe ori în ofsaid / Foto: premierleague.com

Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo este golgheterul lui Manchester United în Premier League, cu 9 reușite, la egalitate cu Bruno Fernandes. În plus, purtătorul tricoului cu numărul 7 și-a mai trecut în cont alte 6 goluri în UEFA Champions League.

  • 35 de milioane de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, potrivit Transfermarkt.
  • 4 este locul ocupat de Manchester United în Premier League.

Cristiano Ronaldo, sfătuit să se retragă

Fostul internațional francez Frank Leboeuf (54 de ani), campion mondial și european, i-a transmis lui Cristiano Ronaldo că trebuie să se retragă în această vară, întrucât nu mai poate performa la nivelul cu care și-a obișnuit fanii în ultimii ani.

  • Cristiano Ronaldo mai are contract cu Manchester United până în vara anului 2023, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.
"Cred că vine un moment în care trebuie să te gândești ‘Ce fac în viața și în cariera mea?’. Cred că este timpul ca Ronaldo să aibă o discuție cu el, poate și cu persoanele apropiate, și să vadă dacă mai are viitor în această carieră.

Nu vreau să-mi fie milă de Ronaldo când mă uit la el, pentru că a fost la cel mai înalt nivel atât de mulți ani. Nu vreau ca el să fie un jucător normal, pentru că este un jucător excepțional.

După meciul Atletico Madrid – Manchester United, scor 1-1, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fanii echipei engleze au criticat prestația lui Cristiano Ronaldo. Cred că ar fi mai bine dacă s-ar retrage acum, la cel mai înalt nivel, decât să mai încerce să joace doi sau trei ani și să nu mai fie același jucător", a spus Frank Leboeuf, citat de ESPN.

Cristiano Ronaldo a anunțat când se va retrage din activitate: ”Știu că nu mai am mulți ani de jucat!”

Portughezul a declarat în numeroase rânduri că nu se lasă atins deloc de cuvintele urâte îndreptate spre el, principalul său obiectiv fiind să se pregătească fizic cât mai bine și să dea un randament ridicat. Chiar dacă este conștient că se apropie vremea retragerii din activitate, Cristiano Ronaldo speră să fie sănătos și să mai joace cel puțin patru-cinci ani.

Viața mea a fost o aventură foarte frumoasă. Mi-am pus amprenta oriunde a fost. Nu cred că există vreun jucător în istorie care să poată atinge, ei bine, cifrele atinse și să aibă mândria de a spune: `Oriunde am fost, mi-am lăsat amprenta`. Și asta mă face fericit. Trebuie să fii inteligent și să spui că atunci când ai 8, 20 sau 25 de ani, nu este același lucru ca la 35 de ani.

Asta e maturitatea, experiența, inteligența de a înțelege că poate pierzi unele lucruri, dar câștigi alte lucruri. Să ai un echilibru potrivit pentru a putea concura și să fii la cel mai înalt nivel.

Știu că nu mai am foarte mulți ani de jucat, sper patru sau cinci ani, dar sper să continui să câștig lucruri”, a declarat Cristiano Ronaldo, într-un interviu acordat pentru dzn.com.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , record cristiano ronaldo , cristiano ronaldo ofsaid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Pensia lui Rică Răducanu: nu s-a ferit să spună suma pe care o încasează lunar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv George Copos îl propune pe Mircea Lucescu la Rapid. ”E unic! L-aș aduce cu ochii închiși”

Oficial Se încheie o eră! Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund, după 12 ani

Exclusiv ”A fost scandal, s-au luat la bătaie”. De ce i-a aruncat Iacob ghetele la gunoi lui Rrahmani

Motivul pentru care Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj: ”Aș fi vrut o pauză mai lungă”

Citeşte şi

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale