Cristiano Ronaldo joacă pentru a doua oară la Manchester United / Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, pus la zid din nou în Anglia: "Ține-ți gura închisă! Manchester City a evitat un glonț"

articol scris de Digi Sport
07.01.2022, 15:36
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cristiano Ronaldo (36 de ani) marchează aproape meci de meci pentru Manchester United, dar nemulțumirile sale sunt din ce în ce mai vizibile în ultimul timp.

"Diavolii roșii" au pierdut multe puncte în campionat și au căzut până pe locul 7, iar lupta la titlu este deja pierdută. Rivala din oraș, Manchester City, are 22 de puncte peste, cu două meciuri în plus.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Cristiano Ronaldo, criticat dur de un fost internațional englez

Șeptarul de pe Old Trafford a fost criticat pentru ultimele ieșiri de către Trevor Sinclair (48 de ani). Fostul internațional englez i-a găsit mai multe defecte portughezului: că ar cauza forma slabă a unor colegi, că își urmărește doar interesele personale sau că a mers la Manchester United pentru a le dicta antrenorilor.

"Încep să cred că Manchester City a evitat un glonț că nu l-a transferat pe Cristiano. Chiar cred asta. Ne uităm la niște jucători de la Manchester United care se chinuie să intre în formă, jucători tineri, precum Sancho sau Rashford. Desigur că putem (n.r. să îl învinovățim pe Ronaldo pentru asta).

Cunoaște-ți rolul! Ești fotbalist, ești angajat la un club de fotbal. Ține-ți gura închisă pentru că uneori ăsta e cel mai bun lucru pe care poți să îl faci. Cauzează multe probleme la acest club. Nu doar lipsa golurilor în ultimele meciuri, dar și faptul că atât Solskjaer, cât și Carrick, l-au scos din primul 11 pentru un meci.

Simt că e unul dintre acele transferuri care arată bine, dar sunt departe de a fi bune. Cred că unul dintre motivele pentru care nu a mai mers la Manchester City este că nu a vrut să primească ordine de la Pep Guardiola.

Așa, la Manchester United, a simțit că aproape poate să îl conducă pe Solskjaer. Cred că vrea să facă lucruri doar pentru el, iar asta nu e cel mai bine pentru club", a transmis fostul fotbalist, conform presei britanice.

Cristiano Ronaldo, criticat și de Gary Neville după ieșirea nervoasă cu Newcastle

Ronaldo a fost doar o umbră a sa în remiza obținută de Manchester United pe terenul lui Newcastle, scor 1-1, în etapa cu numărul 19 din Premier League, jucată de Boxing Day.

Galerie Foto

Portughezul nu și-a putut crea ocazii mari, iar limbajul trupului i-a trădat frustrarea pe parcursul tuturor celor 90 de minute. De la început până la final, CR7 a fost un pachet de nervi și s-a luat de oricine a putut: de la adversari, până la arbitri sau chiar la coechipierii săi.

Ronaldo a făcut un gest care nu-i face cinste și la finalul meciului. Extrem de supărat că nu a marcat, dar și că echipa sa a mai pierdut două puncte în campionat, lusitanul a plecat direct la vestiare, în timp ce colegii săi au mers să salute suporterii care au făcut deplasarea pe St. James' Park.

Fostul său coechipier de la Manchester United, Gary Neville (46 de ani), care i-a fost și căpitan, a avut o reacție dură la finalul meciului. Englezul l-a "urecheat" pe Ronaldo pentru gestul său și a explicat că nu e prima dată când se comportă urât cu fanii "diavolilor roșii".

"Trebuie să fii acolo când coechipierii tăi au nevoie de tine în momente ca astea. La finalul zilei, îl iubesc pe băiatul acesta, e cel mai bun pe care l-am văzut vreodată în viața mea, dar nu fugi așa. Nu pot să accept asta. Nu-mi pasă cum ai jucat, trebuie să te duci și să-i aplauzi pe fani la finalul jocului.

Du-te la ei, mai ales când ești cel mai bun jucător din lume și unul dintre cei mai mari din istorie. Vorbim de limbajul trupului. Am vorbit despre asta și în alte ocazii, ca atunci când a fugit la finalul meciului cu Everton. A făcut-o iar în seara asta", a comentat fostul fundaș, conform Daily Mail.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , trevor sinclair


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Starul lui Man. United ”arăta ca o felină care mâncase din mâna ei”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă