Cristiano Ronaldo, starul portughez de la Manchester United / Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, pus sub acuzare de Federația Engleză, după ce i-a spart telefonul unui suporter

articol scris de Digi Sport
23.09.2022, 18:30
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Starul portughez Cristiano Ronaldo (37 de ani), de la Manchester United, a fost găsit vinovat de către Federația Engleză de Fotbal după incidentul în urma căruia a distrus telefonul unui suporter în vârstă de 14 ani.

Cristiano Ronaldo, pus sub acuzare de Federația Engleză, după ce i-a spart telefonul unui suporter

Pe 9 aprilie 2022, la finalul meciului Everton – Manchester United, din Premier League, Cristiano Ronaldo a distrus telefonul unui suporter al echipei Everton.

Incidentul s-a petrecut în drumul către vestiare. Starul portughez, vizibil nervos, a lovit cu mâna telefonul unui suporter în vârstă de 14 ani, care îl filma pe ‘CR7’. Telefonul a fost spart.

Federația Engleză a decis punerea sub acuzare a lui Cristiano Ronaldo pentru “comportament necorespunzător și violent”.

O eventuală sancțiune urmează să fie decisă în perioada următoare, dar starul portughez are posibilitatea de a se apăra.

După anunțul FA, clubul Manchester United a precizat că va face toate demersurile pentru a-i apăra interesele lui Cristiano Ronaldo.

“Am luat cunoștință de anunțul Federației în legătură cu Cristiano Ronaldo. Vom susține jucătorul pentru un răspuns la aceste acuzații”, se arată într-un comunicat.

Potrivit Daily Mail, Cristiano Ronaldo riscă o amendă pentru acest incident. Varianta unei suspendări este foarte puțin probabilă, notează presa engleză.

Mama suporterului lui Everton, revoltată după ce a fost sunată de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a primit un avertisment din partea Poliţiei engleze după ce a distrus telefonul unui suporter în vârstă de 14 ani, în urma meciului pierdut în sezonul trecut în faţa lui Everton.

Atacantul de 37 de ani i-a cerut scuze pe reţelele sociale tânărului fan pentru incident. În plus, Cristiano Ronaldo a sunat-o pe mama suporterului lui Everton.

Mama băiatului, Sarah Kelly, a spus că acesta a rămas cu o mână învineţită după gestul lui Cristiano Ronaldo şi că ecranul telefonului i-a fost spart.

”A sunat telefonul și un bărbat a spus: ‘Bună, sunt Cristiano Ronaldo’. M-a întrebat dacă vreau să-i cunosc familia, mi-a spus că nu e un tată rău. Nici nu am spus asta. Îmi tot spunea ’Jack‘, nici nu știa cum mă cheamă. I-am spus că numele meu este Sarah și reacția lui a fost: ‘Oh, Sarah, îmi pare rău’. Niciodată nu i-a spus lui Jacob pe nume, l-a numit de fiecare dată ‘băiatul’.

‘Știu că băiatul are probleme’, mi-a zis. I-am spus că nu are probleme, ci o afecțiune și el e este cel cu probleme. Și-a cerut scuze, dar adăugat: ‘Nu am făcut nimic greșit, nu am lovit și nu am omorât pe nimeni’.

Atunci m-am aprins, îmi bătea inima cu putere și i-am spus: ‘Așadar, faptul că i-ai dat peste mână fiului meu și l-ai zgâriat, nu a rănit pe nimeni?’ Mi-a spus că nu are rost să se ajungă la tribunal pentru că are o echipă de avocați foarte bună și va lupta cu mine până în pânzele albe.

M-a întrebat ce vreau de la el și i-am spus că nu-mi doresc nimic, poliția se va ocupa de tot. Am închis și m-am întrebat dacă nu cumva am făcut noi ceva greșit. Am plâns non-stop”, a declarat Sarah Kelly, potrivit Mirror.

Etichete: premier league , cristiano ronaldo , manchester united , everton , federatia engleza de fotbal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Cel mai surprinzător discurs din SuperLigă: ”Nu m-am bucurat la golurile noastre! Îmi vine să plâng”

Live Video&Score Liverpool - Tottenham 1-0, ACUM, pe DGS 1. Radu Drăgușin, rezervă / Chelsea - West Ham 5-0

Cea mai slabă apărare din istoria Premier League! 100 de goluri primite într-un singur sezon

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Citeşte şi

Video Cole Palmer, direct în istoria Premier League

La 23 de ani, Vinicius Jr. l-a depășit pe Cristiano Ronaldo, idolul său

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”