Arbitrul Andre Marriner, la monitorul VAR / Foto: Profimedia

Decizia luată în Premier League, la 4 ani de la implementarea tehnologiei VAR

articol scris de Digi Sport
16.05.2023, 11:51
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Şeful arbitrilor englezi, Howard Webb, a promis că, în sezonul viitor din Premier League, convorbirile audio privind deciziile cheie luate de VAR vor fi făcute mai des publice.

Convorbirile audio privind discuțiile luate de VAR în Premier League vor fi făcute publice

Discuţiile dintre arbitri în luarea unor decizii importante au fost dezvăluite pentru prima oară de Howard Webb cu prilejul emisiunii Monday Night Football, de la canalul Sky Sports, la care au participat experţii Gary Neville şi Jamie Carragher.

Webb a prezentat cu acest prilej înregistrări video şi audio de la şase meciuri între arbitri şi oficialii VAR, care discutau situaţii de joc şi a explicat procesul de luare a deciziilor.

''Vrem să facem publice aceste comunicări audio cât de mult putem. În această seară este evident ceva nou. Am făcut un mic pas înainte. Vom merge mai departe în sezonul viitor şi vom face mai des acest lucru'', a spus Webb, directorul organizaţiei arbitrilor (Professional Game Match Officials Limited), care a precizat că FIFA nu permite redarea comunicărilor audio live în timpul meciului.

Sistemul de asistenţă video (VAR) a fost introdus în Premier League începând cu sezonul 2019/2020.

Manchester City poate deveni campioană în Premier League, în etapa următoare. Cum arată calculele pentru titlu

Manchester City, gruparea antrenată de Pep Guardiola (52 de ani), poate deveni campioana Angliei, în etapa următoare din Premier League.

În runda a 36-a din Premier League, Manchester City a învins-o fără emoții pe Everton, scor 3-0, în deplasare.

De partea cealaltă, cei de la Arsenal, principalii urmăritori ai lui City în lupta pentru titlu, au pierdut pe teren propriu cu Brighton, scor 0-3.

În urma rezultatelor din etapa a 36-a din Premier League, cei de la Manchester City se află pe primul loc în clasament, cu 85 de puncte, în timp ce Arsenal se află pe locul doi, cu 81 de puncte.

”Cetățenii” ar putea ridica deasupra capului cel de-al nouălea trofeu al campionatului din Premier League, însă etapa următoare, dacă rezultatele îi vor fi favorabile.

Dacă Arsenal va pierde duelul cu Nottingham Forest din runda următoare, cei de la Manchester City vor deveni campioni fără să aibă nevoie de o victorie cu Chelsea, în etapa a 37-a din Premier League.

În cazul în care cei de la Arsenal vor remiza cu Nottigham, cei de la Manchester City vor fi nevoiți să obțină cel puțin un egal din meciul cu Chelsea.

Dacă Arsenal o va învinge pe Nottingham Forrest, atunci și cei de la Manchester City, dacă o vor învinge pe Chelsea, vor deveni campioni.

În momentul de față, cei de la Manchester City au disputat 35 de meciuri în Premier League, iar cei de la Arsenal au 36 de partide jucate.

Nottingham Forest și Arsenal se înfruntă sâmbătă, de la ora 19:30, în timp ce Manchester City va juca pe teren propriu cu Chelsea, duminică, de la ora 18:00. Ambele meciuri vor putea fi urmărite în direct la Digi Sport.

Etichete: howard webb , var


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

Foto ”Dezgustător!” Faza Campionatului Mondial: a omorât o muscă și a mâncat-o în fața tuturor. Reacția jucătorului

Mihai Rotaru, propunere suprinză pentru Edi Iordănescu! Pe cine cere la EURO

Citeşte şi

NU pentru VAR! Un campionat din Europa refuză sistemul

Foto Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace