Roberto De Zerbi / Foto: Getty Images

Dorit de Barcelona, Liverpool și Chelsea, Roberto De Zerbi a făcut anunțul! Unde vrea să antreneze

articol scris de Digi Sport
07.03.2024, 19:07
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Roberto De Zerbi (44 de ani) a fost numit antrenorul celor de la Brighton în septembrie 2022, iar italianul s-a făcut imediat remarcat și a devenit unul dintre cei mai doriți antrenori din Europa.

Roberto De Zerbi este unul dintre antrenorii la modă de pe bătrânul continent, iar tehnicianul celor de la Brighton reprezintă un punct de atracție pentru marile cluburi ale lumii, printre care Barcelona, Liverpool și Chelsea.

Roberto De Zerbi a spus că vrea să se întoarcă în Italia

Barcelona și Liverpool se interesează de situația lui Roberto De Zerbi, după ce la finalul sezonului vor rămâne fără Xavi, respectiv Jurgen Klopp. De asemenea, o schimbare este așteptată și la Chelsea, unde Mauricio Pochettino pare că nu a reușit să se impună și să obțină rezultatele așteptate de conducere.

După ce a fost lăudat inclusiv de către Pep Guardiola, Roberto De Zerbi a ajuns pe lista echipelor anterior amintite. La conferința de presă premergătoare partidei cu Roma din Europa League, antrenorul lui Brighton a fost întrebat în legătură cu o posibilă revenire în Italia și nu s-a ferit de răspuns.

”Este adevărat că mă gândesc la asta. Într-o bună zi, o să mă întorc în Italia. Nu știu când se va întâmpla acest lucru, dar când am plecat la Șahtior am vrut să găsesc ceva și în afara Italiei.

Fără să intru prea mult în detalii, erau câteva lucruri în Italia care nu-mi plăceau. Am decis să merg altundeva, dar mă voi întoarce”, a afirmat Roberto De Zerbi.

Brighton se gândește că l-ar putea pierde pe De Zerbi

Despre situația antrenorului italian a vorbit președintele Paul Barber, care a recunoscut că "Pescărușii" îl pot pierde pe tehnician, chiar dacă nu aceasta ar fi dorința celor din club.

"Nu vrem să-l pierdem pe De Zerbi, este unul dintre cei mai buni din lume. Roberto iubește Brighton și pe toți oamenii implicați aici, dar, la un moment dat în viitor, el poate alege să-și ia cunoștințele pe care le are și să meargă în altă parte”, a transmis oficialul lui Brighton.

Etichete: chelsea , liverpool , barcelona , roberto de zerbi , brighton


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Dinamo - Csikszereda 2-0. ”Câinii”, la un pas de salvarea de la retrogradare după ”dubla” lui Dennis Politic

Ce au încercat să facă suporterii Csikszeredei la meciul cu Dinamo și cum a reacționat presa maghiară

Davide Ancelotti, în fața primei experiențe ca principal! E pe lista unei echipe din TOP 5 Europa

CSA Steaua i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița

Citeşte şi

Oficial Liverpool și-a anunțat noul antrenor! Premieră în istoria de 132 de ani a clubului

Starul lui Liverpool are o clauză de 70.000.000€, iar Real Madrid e gata să o plătească

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Gigi Becali forțează un alt transfer de Liga Campionilor: vrea o altă vedetă creată în „laboratorul” lui Gică Hagi citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”