Pep Guardiola și Jose Mourinho / Foto: Profimedia

Dorit în Premier League, Jose Mourinho a trimis ”săgeți” către Pep Guardiola

articol scris de Digi Sport
13.12.2023, 19:00
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul celor de la Manchester City, a surprins pe toată lumea, după ce și-a cerut scuze față de Kalvin Phillips (28 de ani).

Marele antrenor a transmis că îi pare rău pentru faptul că mijlocaș defensiv a fost folosit extrem de puțin, deși se află în lot din vara lui 2022.

Jose Mourinho l-a ”înțepat” pe Pep Guardiola

După ce a aflat de situația mijlocașului lui Manchester City, Jose Mourinho (60 ani) nu s-a putut abține și a comentat, în stilul său caracteristic, marea diferență dintre clubul său și cel al lui Pep Guardiola.

”The Special One” a amintit de bugetul uriaș pe care campioana Angliei îl are la dispoziție, iar apoi a vorbit despre situația echipei sale, AS Roma, care nu își permite să ”spargă banca” în perioada de mercato.

”Manchester City a dat 80 de milioane pe Philips și acum îl va lăsa să plece în ianuarie. Trăim într-o altă realitate. Și mie mi-ar plăcea să aduc trei sau patru jucători. Dacă aducem măcar un fundaș, aș fi fericit. Mi-ar plăcea mai mulți jucători, dar nu e posibil.”, a declarat Jose Mourinho, citat de AS.com.

Jose Mourinho i-a ”fascinat” pe cei de la Newcastle United

Rezultatele bune avute de Jose Mourinho pe banca Romei le-au atras atenția celor de la Newcastle United. Chiar dacă antrenorul Eddie Howe le-a dus pe ”Coțofene” în UEFA Champions League, acesta nu are postul asigurat.

Astfel, italienii de la Gazetta dello Sport au făcut anunțul. Deși Mourinho este în negocieri cu AS Roma pentru a-și prelungi contractul scadent în vara anului 2024, Newcastle este ”fascinată” de către Jose Mourinho și rămâne atentă la situația antrenorului lusitan, pe care ar vrea să-l aducă la club.

  • Portughezul a reușit să ajungă în două finale europene cu AS Roma, iar în prezent ocupă locul patru în Serie A, în spatele lui AC Milan, Juventus și liderului Inter.

Etichete: manchester city , jose mourinho , pep guardiola , as roma


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Prima întrebare care l-a lăsat fără replică pe Guardiola în 17 ani de antrenorat

Scenariul sumbru lansat de Pep Guardiola înainte de ”finala” pentru titlu: ”Am o presimțire”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”