Jurgen Klopp, în timpul unui meci pentru Liverpool / Foto: Profimedia

Două oferte pentru Jurgen Klopp! Unde poate ajunge după plecarea de la Liverpool

articol scris de Digi Sport
07.03.2024, 12:50
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

La finalul lunii ianuarie, Jurgen Klopp (56 de ani) a anunțat că va pleca de la Liverpool după încheierea sezonului curent.

După 8 ani și jumătate petrecuți la Liverpool, Jurgen Klopp va părăsi echipa la finalul sezonului. Antrenorul german nu va prelua însă o nouă echipă în viitorul apropiat, ci se va bucura de timpul liber alături de familia sa.

Jurgen Klopp, dorit ca analist TV

Chiar dacă a spus că nu vrea să mai antreneze în viitorul apropiat, Jurgen Klopp va avea ocazia să rămână angrenat în fotbal. Concret, actualul antrenor al celor de la Liverpool este dorit de două posturi de televiziune importante pentru a ocupa funcția de specialist TV pe durata turneului final din Germania, anunță jurnalistul Mike Keegan.

Reprezentanții de la BBC și ITV se străduiesc să-l convingă pe Jurgen Klopp să accepte postul, însă tehnicianul german nu a dat niciun răspuns până în momentul de față.

Cu Jurgen Klopp la cârmă, cei de la Liverpool au reușit să câștige Premier League, Champions League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor, o Cupă a Angliei, o Supercupă a Angliei și o Cupă a Ligii Angliei.

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool la finalul sezonului: ”Pot explica”

Liverpool a anunțat decizia lui Jurgen Klopp de a pleca de la echipă la finalul sezonului, iar germanul a oferit și un interviu în care a încercat să-și explice hotărârea luată.

Voi părăsi clubul la finalul sezonului. Înțeleg că este un șoc pentru oameni în acest moment, mai ales că o auziți pentru prima dată, dar pot explica sau voi încerca.

Iubesc absolut totul despre acest club, iubesc totul despre oraș, iubesc totul despre suporterii noștri, iubesc echipa, iubesc personalul. Iubesc totul. Dar faptul că tot iau această decizie vă arată că sunt convins că este cea pe care trebuie să o iau.

Nu mai am energie. Știam de mai mult timp că trebuie să o anunț. Simt că sunt, cum să spun, în criză de energie.

Nu am nicio problemă acum, evident, știam deja de mai mult timp că va trebui să o anunț la un moment dat, dar acum sunt absolut bine. Știu că nu pot face treaba din nou și din nou, și din nou, și din nou.

După anii pe care i-am avut împreună și după tot timpul petrecut împreună și după toate lucrurile prin care am trecut împreună, a crescut respectul, a crescut dragostea îți (n.r. lui Liverpool) datorez adevărul,și acesta este adevărul.

Am spus clubului deja în noiembrie. Când am stat împreună, vorbind despre potențiale transferuri, următoarea perioadă de vară și putem merge oriunde, a venit gândul: 'Nu sunt sigur că mai sunt aici atunci' și am fost surprins de asta. Evident că încep să mă gândesc la asta.

Pentru mine a fost super, super, super important că pot ajuta să readuc această echipă pe șine. Era tot ce mă gândeam. Când mi-am dat seama destul de devreme că s-a întâmplat, că e o echipă foarte bună, cu un potențial enorm și un super grup, super personaje și toate acestea, atunci am putut începe să mă gândesc din nou la mine și acesta a fost rezultatul. Nu este ceea ce vreau să fac, este doar ceea ce cred că este 100% corect”, a spus Jurgen Klopp, pentru site-ul clubului Liverpool.

Etichete: liverpool , klopp


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”

OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

A cerut să plece de la FCSB, iar Gigi Becali a dat răspunsul pe loc + Jucătorul care ține cu dinții de contract

Video Tottenham - Man. City 0-2. ”Cetățenii” sunt cu o mână pe titlu. Radu Drăgușin a fost integralist

Live Video&Score Real Madrid - Deportivo Alaves 4-0, ACUM, pe DGS 2. Vinicius face ”dubla”! Prestație foarte bună pentru Ianis Hagi

Citeşte şi

Video Aston Villa - Liverpool 3-3. ”Thriller” pe ”Villa Park”

Regretul lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a ieșit din lupta la titlu

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Edi Iordănescu a decis pentru EURO 2024! Câți fotbaliști neconvocați în preliminarii ia și cine e pe lista de urgență? citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”