Radu Drăgușin / Foto: Profimedia

Drăgușin a fost anunțat titular de Postecoglou, dar a primit și o veste proastă. ”Avem deja un plan”

articol scris de Digi Sport
16.03.2024, 11:08
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Ange Postecoglou (58 de ani), antrenorul celor de la Tottenham a anunțat vineri, 15 martie 2024, în cadrul unei conferințe de presă, că Radu Drăgușin (22 de ani) va fi titular în meciul de azi cu Fulham, din deplasare, care se va juca de la 19:30, în direct la Digi Sport 3.

Postecoglou vrea noi fundași centrali la Tottenham

Antrenorul australian nu se simte deloc confortabil după ce Micky van de Ven (22 de ani) a ieșit accidentat etapa trecută în meciul cu Aston Villa, și anunță că vrea întăriri în centrul defensivei londonezilor.

”Da, este o zonă pe care vrem să o întărim, ne vom uita cu atenție acolo. Cu toate acestea, vom încerca să întărim grupul. Când am venit la Spurs aveam în lot șase sau șapte fundași centrali, nu e vorba doar de număr.

Este vorba despre capacitatea acelor jucători de a presta fotbalul pe care ni-l dorim și de a se potrivi cu ceea ce încercăm să construim aici.

Este un compartiment pe care îl vom întări, dar cred că vom căuta să întărim toate posturile la finalul sezonului. Avem deja un plan, alți oameni sunt responsabili de aceste lucruri momentan”, a declarat Ange Postecoglou, conform football.london.

  • Fulham - Tottenham se joacă azi, sâmbătă, 16 martie, de la ora 19:30. Duelul de pe Craven Cottage va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații RCS-RDS

Radu Drăgușin, titular în premieră pentru Tottenham! Anunțul antrenorului: ”Este o oportunitate foarte mare”

Până în acest moment, internaționalul român a evoluat în patru partide pentru Spurs, însă are șansa să devină titular de drept dacă va avea o evoluție solidă în meciul cu Fulham. 

”Radu va începe mâine (n.r. - azi, sâmbătă) jocul. Este o oportunitate foarte mare pentru el pentru că a trebuit să fie răbdător.

El trebuie să muncească din greu în fiecare zi”, a spus Postecoglou. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tottenham Hotspur (@spursofficial)

Record istoric! Radu Drăgușin a devenit cel mai valoros fotbalist român din toate timpurile

În cursul zilei de joi, 14 martie, cei de la transfermarkt.com au actualizat contele de piață ale fotbaliștilor din Premier League. 

  • Printre cei norocoși s-a aflat și Radu Drăgușin. Valoarea stopper-ului român a crescut cu 25%, adică de la 20 de milioane de euro până la 25 de milioane de euro. 

Astfel, fundașul central al celor de la Tottenham a intrat definitiv în istoria fotbalului românesc și a devenit cel mai valoros român din istoria țării. 

Drăgușin l-a egalat pe Adrian Mutu, care în anul 2008, pe vremea când evolua la Fiorentina, valora tot 25 de milioane de euro. 

Până la actualizarea cotei de piață, Drăgușin era pe locul 3 în acest top, însă acum a reușit să îl depășească pe Cristi Chivu, care tot în 2008 era evaluat la 24 de milioane de euro.

Etichete: tottenham , radu dragusin , ange postecoglou , dragusin tottenham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Citeşte şi

Antrenorul lui Tottenham a spus totul despre meciul cu Man. City, în care Drăgușin a jucat peste 100 de minute

Gata! E OUT de la Tottenham, din vară

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”