Jurgen Klopp, în timpul unui meci pentru Liverpool / Foto: Profimedia

După nouă ani petrecuți în Premier League, Jurgen Klopp a dezvăluit care este campionatul său preferat

articol scris de Digi Sport
27.02.2024, 22:10
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Jurgen Klopp (56 de ani) și-a anunțat plecarea de la Liverpool la finalul sezonului.

După nouă ani de zile petrecuți în Premier League, antrenorul german a dezvăluit că un alt campionat îl captivează mult mai mult.

Jurgen Klopp se uită mai des la meciurile din Championship

Antrenorul celor de la Liverpool a declarat că este impresionat de nivelul de joc din Championship, liga a doua din Anglia. De asemenea, Jurgen Klopp a susținut că urmărește mai des meciurile din al doilea eșalon din Anglia față de cele din Premier League. 

”Îmi place mult Championship. Îl urmăresc atât de des. Am urmărit săptămâna trecută Leeds cu Leicester. Fotbalul se joacă la o intensitate care este absolut nebunească.

Am văzut un meci de-al lui West Brom recent. Au un mod ireal de a juca fotbal. Evident, Leicester, Southampton joacă și ele un fotbal foarte bun.

Liga a doua este incredibilă, este incredibil de dificilă. Este destul de impresionant ce se întâmplă acolo.”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit Sport Bible.

Fanii lui Liverpool vând bilete cu aproape 25.000 de lire sterline

În mod normal, biletele la un meci jucat de Liverpool pe Anfield costă în jur de 60 de lire sterline. Numai că, fanii deținători de abonamente profită de plecarea lui Jurgen Klopp și le-au scos la vânzare în schimbul unor sume exorbitante.

  • Liverpool va juca ultimul meci al sezonului pe Anfield, împotriva celor de la Wolves, pe data de 19 mai. Partida va putea fi urmărită la Digi Sport.

Publicația The Mirror, citată de Daily Mail, afirmă că biletele pentru locurile situate chiar în spatele lui Jurgen Klopp au fost scoase la vânzare de fanii lui Liverpool pe site-uri secundare în schimbul unei sume de aproape 25.000 de lire sterline, după adăugarea TVA-ului.

Astfel, suporterii vor trebui să plătească o sumă de 408 ori mai mare pentru a-și lua adio de la antrenorul care a câștigat tot ce se putea pe banca tehnică a ”Cormoranilor”. Chiar și biletele în alte zone ale stadionului sunt scoase la vânzare cu 2000 de lire sterline. Aceste prețuri ar putea crește, din moment ce Liverpool se luptă la câștigarea campionatului.

Etichete: liverpool , jurgen klopp , championship


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Nou scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara, acuzată că a furat două mașini de lux și o barcă

Scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal acuză că i-au fost furate două mașini de lux si o barcă din casa în care a locuit cu fosta sa soție. În replică, Anamaria Prodan a spus pentru Digi24 că vehiculul este la ea și că este un bun comun. Ba mai mult, este același autoturism cu care este dus la școală copilul lor. Contactat de jurnaliștii Digi24, avocatul antrenorului are altă variantă - cei doi sunt în proces de divorț și nu și-au împărțit bunurile pe care le-au dobândit în timpul căsătoriei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

Foto A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern

Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru

News Alert Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată

S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din străinătate, după ce s-a aflat ce antrenor vrea să pună Dan Șucu la Rapid

Video Rică Răducanu, declarații spumoase de ziua sa: ”Mamă, ce boier aș fi!” / ”Decât în B, mai bine pe 5 cu Rapid”

La 4 meciuri de ceva nemaivăzut în fotbal: triplă "titlu-cupă-competiție europeană", cu ZERO înfrângeri!

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Citeşte şi

Jurgen Klopp, în pericol să rateze ”petrecerea de adio” de la Liverpool

Exclusiv Scenariul ”sumbru” lansat de Marcel Răducanu în privința lui Jurgen Klopp: ”Nu se pune problema”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Accidentat de Abdallah, Romario Benzar este consternat după noua decizie a Comisiei: ”Ne facem pantaloni cu pistoale” citeşte ştirea pe Prosport.ro

CTP, impresionat de efortul jucătoarelor noastre: "A fost ziua României la Roma" citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale