Cristiano Ronaldo / Foto: Profimedia Images

"E orb și are impresia că poate juca până la 50 de ani". Cel mai dur atac la adresa lui Cristiano Ronaldo

articol scris de Digi Sport
15.11.2022, 23:50
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo nu intenționează să se retragă din activitate, însă, cel mai probabil, va trebui să își găsească o nouă echipă din iarnă, mai ales după declarațiile date împotriva lui Manchester United.

Antonio Cassano nu s-a ferit de cuvinte și l-a criticat dur pe Cristiano Ronaldo

De-a lungul timpului, Antonio Cassano a lansat mai multe atacuri la adresa lui Cristiano Ronaldo, iar fostul atacant italian nu a ratat ocazia să se ia din nou de starul portughez, după declarațiile apărute în spațiul public.

Cassano consideră că Ronaldo trebuie să se retragă la finalul Cupei Mondiale din Qatar și este de părere că lusitanul nu mai poate juca la cel mai înalt nivel.

 "Eu am mai spus că Ronaldo trebuie să îi mulțumească lui Karim Benzema. Recent, Benzema a oferit un interviu despre Balonul de Aur și a fost întrebat dacă a fost felicitat și de Ronaldo. Știți ce a spus Benzema?

Că a primit multe mesaje din toată lumea, mai puțin de la Cristiano Ronaldo. Asta arată că are un orgoliu disproporționat, că e orb și are impresia că poate juca până la 50 de ani.

Dragă Ronaldo, ți-a venit timpul! Dar nu de acum, ci de câțiva ani. Joacă acest Mondial și gata, încheie cariera! Nu poți să arunci cu noroi în toată lumea: în jucători, în conducere și așa mai departe. Tu ai impresia că încă mai poți juca la cel mai înalt nivel, dar nu mai poți, te chinui", a spus Cassano, potrivit Gazzetta dello Sport.

Unde poate ajunge Cristiano Ronaldo, aflat pe picior de plecare de la Manchester United

La începutul acestei săptămâni s-a vorbit despre Chelsea, ca fiind favorită să obțină semnătura lui Cristiano Ronaldo, însă gruparea de pe Stamford Bridge va avea concurență serioasă. Concret, jurnaliștii italieni au anunțat că AS Roma urmărește și ea atent situația fotbalistului, iar Jose Mourinho este interesat să-l aibă din nou sub comanda sa pe lusitan.

"Roma reprezintă o destinație potrivită pentru fostul om de la Real Madrid datorită relațiilor excelente ale clubului cu agentul Jorge Mendes, care îi are sub contract, printre alţii, pe Ronaldo și Jose Mourinho", notează La Repubblica.

  • Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho au colaborat în perioada 2010 - 2013, atunci când "Mou" a fost pe banca Realului

Etichete: premier league , cristiano ronaldo , manchester united , antonio cassano


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Lovitură pentru Liverpool! Virgil van Dijk este dorit de o altă forță a Europei

Reacția lui Erik Ten Hag, după ce Man. United a remizat acasă cu penultima clasată: ”Trebuie să ne uităm în oglindă”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”