Florin Manea și Radu Drăgușin / Foto: Facebook Florin Manea

Englezilor nu le-au picat bine vorbele lui Florin Manea legate de Real Madrid: ”Spurs nu vrea să le audă”

articol scris de Digi Sport
14.01.2024, 12:42
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

În cursul zilei de joi, 11 ianuarie, Tottenham a anunțat transferul fundașului român Radu Drăgușin. 

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost adus de către Spurs de la Genoa în schimbul a 25 de milioane de euro + alte 6 milioane drept bonusuri. 

Englezilor nu le-au picat bine vorbele lui Florin Manea legate de Real Madrid: ”Cuvinte pe care Spurs nu vrea să le audă”

Înainte de oficializarea transferului fundașului central la Tottenham, Manea a spus că îl vede pe Radu Drăgușin în La Liga, la Real Madrid sau Barcelona, peste doar câțiva ani, iar cuvintele agentului nu au trecut neobservate de către englezi.

”Internaționalul român Radu Drăgușin este jucător celor de la Spurs de foarte puțin timp, dar agentul său a început deja să discute despre clubul următor la care urmează să se transfere.

Agentul lui Radu Drăgușin pare să-și pregătească deja următoarea mutare, chiar dacă transferul lui la Tottenham a fost confirmat abia joi!

Drăgușin a pus pixul pe un contract de șase ani și jumătate care, teoretic, îl va ține la Tottenham până în 2030. Totuși, reprezentantul său, Florin Manea, a rămas uluit că clientul său a ales pe Spurs în detrimentul unei mutări la Bayern Munchen, iar acum deja vorbește despre o mutare la Real Madrid.

Ideea că agentul îl vede pe fundaș pe Santiago Bernabeu peste 3 ani este o veste pe care managerul Ange Postecoglou sau Spurs nu dorește să o audă.

Cu toate acestea, dacă ajungem în acel punct și Real Madrid îl transferă pe noul băiat al lui Spurs, atunci va fi un semn vădit că timpul petrecut în nordul Londrei a fost un succes”, au scris cei de la Mirror. 

Florin Manea: ”În trei-patru ani îl văd la Real Madrid!”

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a vorbit despre mutarea fundașului echipei naționale a României la Tottenham, însă a transmis că fotbalistul nu se va opri aici și și-a propus ca la un moment dat să evolueze în tricoul lui Real Madrid sau al Barcelonei.

”E finalul unei munci de 15-16 ani. Până acum, cel mai mare a fost Raț la West Ham. Mă uitam la o poză de când am pornit împreună la Juve, mă uitam cât de slăbuț era. Suntem doar la începutul drumului, vrem să ajungă la cele mai bune cluburi din lume.

Am fost aproape, Bayern este printre cele mai mari cluburi, dar visul lui este Real sau Barcelona. Dacă avea 23-24 de ani și o experiență mai mare, poate ar fi decis să meargă la Bayern, dar am luat în considerare și vârsta, și competiția, am luat în considerare multe lucruri”, a spus Florin Manea la emisiunea Digi Sport Special.

Moderatorul emisiunii Digi Sport Special, Vali Moraru, l-a întrebat pe Florin Manea unde îl vede pe fundașul echipei naționale în câțiva ani, iar impresarul a oferit un răspuns clar.

”În trei-patru ani îl văd la Real Madrid!”, a spus clar Florin Manea.

Etichete: real madrid , tottenham , florin manea , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul făcut de Gică Hagi, după ce Gigi Becali a spus că-i dă 20.000 de euro pe lună lui Denis Alibec

Foto Au apărut imaginile: cei de la FCSB au făcut show în club, după câștigarea titlului!

Gicu Grozav are două oferte pe masă! E dorit de o echipă care vrea titlul în SuperLigă

Sepsi a rezolvat deja trei transferuri! Sunt decise și două plecări: la Slavia Praga și la CFR Cluj!

Citeşte şi

Ce a spus Florin Manea, după ce a aflat că Radu Drăgușin își poate spulbera propriul record: 46 de milioane de euro!

Real Madrid a început discuțiile pentru starul de 110.000.000€

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”