Erik ten Hag / Foto: Profimedia

Erik ten Hag are zilele numărate: Manchester United i-a găsit înlocuitor

articol scris de Digi Sport
25.02.2024, 21:50
  • Fotbal: FC Bihor - Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

Erik ten Hag (54 de ani) este din ce în ce mai aproape să o părăsească pe Manchester United. 

”Diavolii” au pierdut în ultima etapă, scor 1-2, contra celor de la Fulham, iar viitorul lui tehnicianului olandez este incert. 

Erik ten Hag are zilele numărate. Manchester United i-a găsit înlocuitor: Julian Nagelsmann

Conform celor de la Fichajes, cei de la Manchester United sunt gata să îl demită pe Erik ten Hag la finalul acestei stagiuni și să aducă un nou tehnician.

Conform sursei citate, șefii ”Diavolilor” au găsit principalul candidat: Julian Nagelsmann (36 de ani). 

Actualul selecționer al Germaniei este văzut ca cea mai bună variantă pentru a îl face uitat pe Erik ten Hag, care a ajuns pe ”Old Trafford” în luna iulie a anului 2022. 

Julian Nagelsmann mai are contract cu reprezentativa țării sale până la finalul Campionatului European din vară, iar varianta de a ajunge la Manchester United nu este exclusă. 

Julian Nagelsmann / Foto: Profimedia

Interviul care face înconjurul lumii: Nagelsmann a dezvăluit că tatăl său a fost un spion care s-a sinucis! "Nu pot să spun mai multe!"

Julian Nagelsmann a acordat recent un interviu amplu în presa germană, la câteva luni după ce a fost demis de Bayern și a devenit selecționerul Germaniei.

Tema principală a discuției a fost fotbalul, însă tânărul antrenor a vorbit și despre viața personală. O temă extrem de sensibilă a făcut ca interviul să devină viral în presa din străinătate, după ce Nagelsmann a dezvăluit că tatăl său a fost un spion pentru statul german.

Tehnicianul a oferit detalii cu un puternic impact emoțional despre viața și moartea tatălui său, cel care a ales să se sinucidă într-un punct în care copilul său nici măcar nu devenise major.

"Nu pot să spun mai multe, pentru că nu știu exact ce a făcut. Aveam 15-16 ani când mi-a zis (n.r. că e spion). Spunea foarte puține despre munca sa, nu avea voie.

E unul dintre motivele pentru care totul a fost prea mult pentru el. Nu își putea împărtăși grijile cu nimeni și asta l-a sufocat.

A fost greu. N-a lăsat un bilet de adio, a plecat dintre noi fără vreo explicație. Felul în care a făcut-o a arătat că a fost ceva intenționat, ceva ce voia clar să facă.

A fost groaznic pentru familie, dar m-a ajutat să înțeleg că chiar a vrut să moară și că n-a fost vorba de un strigăt de ajutor sau un semnal. Cred că trebuie să respect această decizie.

Tatăl meu a fost un tip foarte amuzant care mereu făcea glume și râdea, căruia îi plăcea să stea cu prietenii și să cânte.

Cred că a fost o combinație între volumul de muncă și starea sa în general. Pe la finalul vieții deja era schimbat, presiunea carierei era observabilă", a spus Nagelsmann, citat de The Guardian.

Etichete: premier league , manchester united , julian nagelsmann , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Răsturnare de situație în cazul elevului agresat sexual în toaleta unei școli din București. Ce au descoperit procurorii

Decizie de ultimă oră a procurorilor: au clasat dosarul acuzațiilor de viol la Şcoala Nicolae Titulescu din sectorul 1 al Capitalei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a clasat dosarul apreciind că fapta nu există.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Exclusiv Starul internațional căsătorit cu o româncă, de nerecunoscut! ”S-a îngrășat și el”

L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe

Scene rar întâlnite: Novak Djokovic și-a ieșit din minți când a auzit ce i-a strigat soția din lojă

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Urmează transferul? Ianis Hagi a făcut un anunț în direct legat de viitoarea sa echipă

Video Exclusiv ”S-au înțeles” cu Edi Iordănescu! Ce mai lipsește până la semnarea contractului

Ianis Hagi, întrebat direct de huiduielile suporterilor români! Cum le-a comentat

PSG a reacționat, după atacul fără precedent al lui Kylian Mbappe

Citeşte şi

Lovitură pentru Leverkusen! Fostul fotbalist al lui Dinamo, la un pas de Premier League

Video S-a decis! Meciul sezonului în Premier League este un ”thriller” cu 8 goluri

PEROZIrina Columbeanu, șic și modernă la balul de la liceu. Seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei și duce o viață de vis în SUA

FILM NOWFermecătoarea Dakota Fanning, la 30 de ani. Fostul copil minune al Hollywoodului a uimit cu apariția sa la premiera filmului „The Watchers”

A început deja războiul din mercato! Gică Hagi și Dan Șucu se luptă pentru semnătura fostului jucător al lui Rennes citeşte ştirea pe Prosport.ro

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros și va pierde locul unu ATP! Cine profită de accidentarea sârbului citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF